Villa, Sagsnr. 47-000080

Kalkjærvej 2, 8270 Højbjerg

Villa, Sagsnr. 47-000080

Kalkjærvej 2, 8270 Højbjerg

Kontantpris

2.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.832,-
Boligareal
105m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Slip fantasien løs og få jeres drømmehus

Har I hænderne rigtigt skruet på og mangler et sted at udfolde jeres indre håndværker og indretningsarkitekt? Nu har I alle tiders chance for at få skabe et hyggeligt hjem.

Læs mere om Kalkjærvej 2

LokalBolig Højbjerg ApS

Rundhøjtorvet 3

8270 Højbjerg

Telefon: 88 62 64 24
CVR: 3858 5282

Mere om Kalkjærvej 2

Her på Kalkjærvej 2 i Højbjerg kan I slippe fantasien løs og give et løft til et meget charmerende hus.

Fra ejendommen er der kort vej til alt, hvad I har behov for i hverdagen - daginstitutioner, skolefaciliteter og indkøb mv. Trænger I til en frisk cykeltur, når I hurtigt Marselisborgskoven - husk badetøjet til en tur på stranden og i bølgen blå. Skal tilværelsen krydres med lækre spisesteder, hyggelige caféer og kulturelle oplevelser, ligger Aarhus C tæt på - nemt at hoppe på bussen eller cyklen.

På nuværende tidspunkt ligger der er en gammel, men trods alt charmerende villa i halvandet plan på grunden. Det er perfekt til håndværkeren og trænger til en gennemgribende kærlig hånd. Har I allerede designet jeres nye flotte hus til punkt og prikke, kan I bygge jeres nye drømmehus på grunden.

Huset indeholder lille entre med adgang til stuerne (alrum og stue). Spisekøkkenet er i åben forbindelse hertil og der er nem adgang til den hyggelige terrasse. Stuerne er todelt og fra den ene er der opgang til husets førstesal, som har to værelser samt et repos.
Nedenunder kommer I fra køkkenet ud til bryggers/baggang samt husets badeværelse.

Der skal gøres noget ved huset, men det kan blive det mest charmerende og hyggelige sted i de idylliske rammer. Perfekt til singlen, parret eller den mindre familie.

Udenfor skal solens stråler nydes i den hyggelige have, der er ret idyllisk med sine tætte buske og stedsegrønne træer. Alt dette kan nydes fra det hyggelige terrasseområde. Haven kan der gås på opdagelse i du kan den kan anlægges på ny…

Er I klar til at få jeres boligdrømme opfyldt? Så hjælper LokalBolig jer.

Placering

Lignende boliger