Kontantpris

5.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.933,-
Boligareal
155m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 47-000125

C.F.Aagaards Vej 3, 8270 Højbjerg

Familievilla centralt i Højbjerg

Der er hverken langt til skole eller daginstitution fra denne skønne familievilla på den lukkede C.F. Aagaards Vej 3 midt i Højbjerg.

Læs mere om C.F.Aagaards Vej 3

Mere om C.F.Aagaards Vej 3

Her får I en bolig, som matcher enhver børnefamilies krav om store opholdsmiljøer og mange værelser, samtidig med at I får en helt central beliggenhed tæt på indkøbsmuligheder, Marselisborg Dyrehave og gennem skolesti, blot få hundrede meter fra boligen, finder I Kragelundskolen, som er kendt for at være én af byens bedste skoler.

Området byder ligeledes på masser af fritidsaktiviteter for både børn og voksne med en nær placering til Lyseng Idrætsanlæg og Lyseng Svømmebad. Hertil kommer kort afstand til offentlig transport, hvorfor I når hurtigt ind til hjertet af Aarhus. Ejendommen er opført i 1958 og er både solidt bygget og yderst velholdt.

I den omkransende have er der etableret en solrig terrasse, som vender mod sydvest, så I får masser af sol i eftermiddags- og aftentimerne.

Træd indenfor i den lyse og indbydende entré, hvor I med det samme møder det flotte gulv.

Herfra ledes I ind i et nyere køkken, som er udført med hvide elementer i et stilrent og moderne design, og hvor et mørkt gulv skaber en elegant kontrast.

Fra køkkenet er der adgang til den store vinkelstue, som naturligt opdeles i et hyggeligt spiseafsnit og en blød sofaafdeling med plads til hele familien. Rummet får et dejligt, naturligt lysindfald fra det meget store vinduesparti, hvor der også gemmer sig skydedøre, som kan åbnes op ud til terrassen.

De fire værelser fordeles således, at der skabes en børneafdeling og et forældresoveværelse, som har eget badeværelse og et tilstødende mindre værelse. Herudover er der endnu et badeværelse med bruseniche og pæne skabe.

Endelig findes også det rummelige bryggers, hvor der er vaskefaciliteter og grovkøkken.

Alt i alt en suveræn familiebolig med en velindrettet planløsning og en skøn beliggenhed. Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger