Kontantpris

Tjek boliglån

2.625.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.848,-
Boligareal
115m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000265

Tamsborgvej 30, 3400 Hillerød

Klassisk murermestervilla med stor have i Sygehuskvarteret

På Tamsborgvej 30 i Hillerød venter der et spændende projekt for jer, som har hænderne skruet rigtigt på. Her får I en murermestervilla som trænger til en kærlig hånd og en gedigen omgang knofedt for at blive en tidssvarende bolig.

Læs mere om Tamsborgvej 30
Mægler Emil Christian Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Tamsborgvej 30

Til gengæld kan I se frem til en fin planløsning, en dejlig, solrig have og en skøn beliggenhed i et eftertragtet kvarter.

Villaen er opført i 1934 og her får I 206 etagemeter at arbejde med, som giver mulighed for at sætte jeres eget præg. Ejendommen præsenterer sig nydeligt med en rødstensfacade og rødt tegltag. På bagsiden af boligen udfolder sig en stor have med træer og buske, omkranset af tæt bevokset hække.

Indenfor venter jer et veldisponeret stueplan, der har gennemgående trægulve på hele etagen. Som boligen står nu, får I to stuer en suite, der er adskilt af en bred, hvælvet døråbning. Fra køkkenet kan I med fordel indrette et køkken-alrum ved at fjerne væggen mellem stue og køkken. Her vil I få et åbent og indbydende opholdsmiljø, og det er blot én af de mange muligheder boligen tilbyder.

Førstesalen byder på et badeværelse og to soveværelser. Under linoleumen finder I trægulve, som ligeledes er gennemgående på hele etagen.

Under trappen er der nedgang til den rummelige kælder, som har fire disponible rum. Her kan der med fordel indrettes med vaskefaciliteter og opbevaring af praktiske remedier.

Den skrånende, velholdte have tilbyder sol hele dagen, som I kan nyde godt af i de lune sæsoner.

Med denne beliggenhed er I tæt på hverdagens fornødenheder med gåafstand til indkøb, Frederiksborg Byskole og daginstitution, og en spadseretur bringer jer ligeledes til naturskønne omgivelser.

Er I nysgerrige på at se de mange muligheder, så kontakt os for en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: