Kontantpris

Tjek boliglån

4.850.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.450,-
Boligareal
150m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000121

Skovkæret 10, 3400 Hillerød

Spændende og eksklusiv villa i Gadevang

På Skovkæret 10 i attraktive Gadevang har I nu en enestående mulighed for at erhverve jer denne spændende og udsøgte bolig, som man ikke finder mange af på markedet.

Læs mere om Skovkæret 10
Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Skovkæret 10

Her går tidløse rammer både ude og inde hånd i hånd med en frodig udsigt til de naturskønne omgivelser.

Via skovvejen ankommer I til ejendommen, som er placeret på en 1.281 m2 stor naturgrund med kig over en dam, og bilen parkeres under carporten i fliseindkørslen. Den specielle villa fra 1962 er totalt ombygget, så den fremstår moderne og indflytningsklar, og den kan desuden bryste sig af lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Jeres nye hjem breder sig over to etager, som tilgås gennem entréen. Stueplanet byder på to nyrenoverede værelser med gulvvarme samt et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne, et badeværelse med lyse klinker og badekar samt et anvendeligt disponibelt rum og gangareal.

Førstesalen indeholder et forældresoveværelse med eget rummeligt brusebadeværelse, et gæstetoilet samt en stemningsfuld stue. Husets hjerte udgøres af det åbne køkken-alrum, der takket være den kuperede grund har direkte udgang til den sydvendte terrasse i den solrige og ugenerede have. I haven er der tilmed et isoleret anneks med et disponibelt rum.

Gadevang er et eksklusivt landsbymiljø lidt udenfor Hillerød, hvor lokalsamfundet forenes omkring frivillige tiltag såsom den hyggelige købmandscafé Jordnær. De mindste børn bliver hurtigt afleveret i den nærliggende daginstitution og på Gadevang Skole, hvor de kan gå indtil 3. klasse. I bil tager det ikke mange minutter at nå hverdagens øvrige fornødenheder såsom supermarked, idrætsfaciliteter og togstation.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: