Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.489,-
Boligareal
118m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000344

Paradisvænget 4, 3400 Hillerød

Funkisvilla med attraktiv adresse i Hillerød

På Paradisvænget 4 i Hillerød møder I denne stilrene og unikke etplansvilla, der præsenterer sig med en fabelagtig planløsning i form af fire værelser og en skøn stue. Arkitekturen er gennemført, og beliggenheden er i absolut særklasse. Velkommen til.

Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Klassisk funkisstil

Villaen fremstår fra facaden med en minimalistisk æstetik, hvor det hvide murværk ledsages af et nyere built-up-tag og sort træværk. I forbindelse med udskiftningen af taget, blev der tillige udført isoleringsarbejde.

Fremragende planløsning

Beboelsesarealet opmåles til 118 kvadratmeter, og inden døre er rumfordelingen en fortsættelse af den funktionelle stil, som ses fra facaden. I den rummelige stue strømmer et rigt lysindfald, og de fire værelser har alle en fornuftig størrelse.

En skøn have

Haven er anlagt med en græsplæne, der inviterer til leg og afslapning, og umiddelbart foran stuen finder I et delvist overdækket terrassemiljø, som i kraft af sin vestvendte orientering er solrig det meste af dagen.

Potentiale for ændringer

På grund af husets velindrettede planløsning har I endvidere muligheden for at etablere flere værelser, og det er også en mulighed at åbne op fra køkkenet ind til spisestuen, hvorved et stort, moderne køkken-alrum kan skabes.

Interaktiv tur

Området

Paradisvænget 4, 3400 Hillerød

Attraktiv beliggenhed i Hillerød

Ejendommen er placeret i et børnevenligt kvarter på en stille, lukket vej, der udmærker sig derved, at boligerne alle har et lignende udtryk. I alle haverne står naturligvis et paradisæbletræ. Derudover er afstandene til skole, pasningstilbud og indkøb yderst overskuelige, og det samme gør sig gældende for byens centrum og fine idrætsfaciliteter.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: