Kontantpris

Tjek boliglån

5.950.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.299,-
Boligareal
168m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000477

Nordre Jernbanevej 26, 3400 Hillerød

Unik, klassisk patriciervilla med central beliggenhed tæt på Hillerød Station

Der findes få lignende boliger på markedet som denne flotte og velholdte patriciervilla, og den kan nu blive jeres. Villaen er velindrettet med mange (5-7) store værelser og pragtfulde opholdsrum, som kan danne ramme om den store familie. Et elegant, åbent trappeløb danner den røde tråd og binder alt fra kælder til anden sal sammen og skaber en luftig atmosfære, allerede når I træder ind. I få tillige fredelig og rolig, skøn vestvendt have med terrasse i flere niveauer, og I befinder jer i kort afstand til alt, I har brug for.

Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Stort, åbent køkken-alrum

I stueplanen har I et rummeligt køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er holdt i varme farver, og med en kogeø er der god plads til samvær og mange kokke på samme tid. I samme rum kan I have spisebord, og en smuk hvælving skaber forbindelse til den rummelige og lyse stue. Den runde hvælving går igen i de store vinduespartier ud mod haven, hvor der er udgang til en lille altan.

Lys og moderne - op til 7 soveværelser

Villaen har vinduer til alle verdenshjørner og er gennemgående holdt i lyse farver. I de store opholdsrum er der højt til loftet, hvilket forstærker villaens storslåethed og lukker endnu mere lys ind. Flere af rummene er moderniseret, og I får blandt andet et lækkert badeværelse med en stor bruseniche og en topmonteret håndvask.

Plads til den store familie 7 værelser.

Grundplanen er veludnyttet med mange store værelser og gode rum, hvor der er plads til alle. I den nederste etage er der plads til teenagerne, mens de yngre børn og forældrene kan brede sig på 3-4 værelser på første sal og i et stort, åbent værelse på andensalen.

Interaktiv tur

Området

Nordre Jernbanevej 26, 3400 Hillerød

Nem adgang til nær og fjern

Villaen er meget centralt beliggende, og det er nemt at nå både tog, skole, indkøb og tog i hverdagen. Togstation med S-togsforbindelse er placeret kort fra adressen, og børnene skal kun en kort gåtur for at nå Frederiksberg Byskole eller Marie Mørks Skole, mens Irma og daginstitution også befinder sig under 500 meter fra hoveddøren. Skal I ud i naturen, kan I nemt nå både Slotsparken, søen og Store Dyrehave 600 meter væk.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: