Kontantpris

Tjek boliglån

5.488.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.737,-
Boligareal
185m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000204

Munkebuen 19, 3400 Hillerød

Velindrettet etplansvilla i et populært kvarter

Nu har I chancen for at overtage denne flotte etplansvilla, der er placeret i et populært kvarter i Ullerød. Boligen er opført i 2017 og har status som et godt A2020-energihus.

Læs mere om Munkebuen 19
Mægler Emil Christian Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Munkebuen 19

Foruden en velindrettet beboelse med blandt andet tre værelser kan I også se frem til et skønt udeareal.

Inden døre bydes I velkommen i en fin entré, hvis gulvklinker går igen i bryggerset, køkkenet, viktualierummet samt på badeværelserne. Derudover er der gulvvarme i hele huset. I træder videre ind i den indbydende stue med plankegulv, der hurtigt bliver hele familiens nye samlingssted. Moelven-akustikloftet går til kip, og lysindfaldet er uimodståeligt takket være de brede glaspartier og ovenlyset med automatisk styret opluk.

Den åbne forbindelse til køkkenet værner endvidere om en samtalevenlig atmosfære på tværs af rummene. Unoform-køkkenet fremstår moderne, og det ene modul toppes af en sort, mat granitbordplade, mens køkkenøen akkompagneres af en hvid Corian-bordplade. Den integrerede ovn er i ergonomisk højde, og dertil kommer en induktionskogezone, en indbygget kaffemaskine samt en smart Quooker ved vasken.

Den hensigtsmæssige planløsning bidrager med en separat voksenafdeling, og forældresoveværelset udspringer fra en fordelingsgang, hvorfra I også kan tilgå et badeværelse samt et disponibelt rum – ideelt som walk-in-closet. I den anden ende af huset finder I et multirum, som giver jer adgang til to børneværelser, der deles om det andet badeværelse.

Udenfor venter en skøn og frodig have, hvor trumfen uden tvivl er den lækre træterrasse med kig til træerne. I får ydermere en carport med et tilhørende skur.

I bosætter jer i et dejligt område med kort afstand til indkøb og daginstitution, mens børnene trygt kan følge stisystemerne til skole. Endelig bringer cyklen jer også hurtigt til Hillerød centrum.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: