Kontantpris

Tjek boliglån

2.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.200,-
Boligareal
167m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000224

Jespervej 34, 3400 Hillerød

Klassisk murermestervilla med stort potentiale

Med en attraktiv placering i Hillerød - på hjørnet af Jespervej og Tamsborgvej - ligger denne klassiske murermestervilla. Der er tale om en gammel købmandsbutik i stueplan med tilhørende bolig på første sal, og man må derfor forvente en...

Læs mere om Jespervej 34
Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Jespervej 34

transformering fra erhverv til privatbolig - men så er mulighederne til gengæld også mange!

Ved ankomst bliver I mødt af et hus med et meget velholdt ydre, hvilket ses på blandt andet tegltaget, kvistvinduerne og facaden. Sidstnævnte er pudset op i en varm, rød nuance, og vinduerne er holdt i hvid.

Indenfor får I 135 m2 samt en andensal og en god depotkælder. På nuværende tidspunkt breder boligen sig ud på førstesalen med ét værelse, et pænt brusebadeværelse og et åbent opholdsrum. Her fremtræder køkkenet autentisk med træfyldningslåger, mens alrummets brændeovn skaber hygge. Karakteristiske, sorte bjælker løber langs skråvæggene og loftet, og en trappe fører til anden sal, hvor der venter et spændende disponibelt rum med rige indretningsmuligheder.

Et flot trappeparti fører fra boligenheden ned til erhvervsdelen i stueplan, som er oplagt at omdanne til opholdsafdeling med charmerende detaljer, såsom de gamle plankegulve med sjælfuld patina. Hernede må forventes en ombygning, der blandt andet inkluderer udskiftning af købmandsvinduerne.

Udenfor får I glæde af en nem have, hvor I kan vælge at rive garagen ned og i stedet opføre en vestvendt terrasse.

Med adresse i Sygehuskvarteret får I nærhed til indkøb, Slotsparken og midtbyens hyggelige gågader. Den høje beliggenhed giver jer desuden et pragtfuldt kig ud over byen.

Papirarbejdet er allerede påbegyndt, så erhvervsdelen kan omdannes til beboelse, og da huset kræver ombygning, ses dette tydeligt reflekteret i prisen. Drømmer I således om én stor og sammenhængende bolig eller to selvstændige lejligheder, så grib muligheden her.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: