Kontantpris

Tjek boliglån

5.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.834,-
Boligareal
194m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000321

Højager 107D, 3400 Hillerød

Moderne og klimavenlig etplansvilla i Hillerød

På Højager 107D møder I denne moderne Lind & Risør-villa, der præsenterer sig med en fortrinlig planløsning i form af fem værelser og et stort, åbent opholdsmiljø. Beliggenheden er i topklasse for børnefamilien, og det er ligeledes værd at bemærke, at der er gjort meget for at gøre boligen klima- og energivenlig.

Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Vedligeholdelseslet og klimarigtig

Da ejendommen blev opført i 2011 var det med et stort fokus på klimaet og lave driftsudgifter. Derfor er huset bygget i vedligeholdelsesfri materialer og er blandt andet udstyret med jordvarme, genveksventilation, solfangere og et system til regnvandsopsamling, der bruges til toiletskyl, vaskemaskine og havevanding.

Masser af værelser

Beboelsesarealet opmåles til 194 kvadratmeter, hvorfor I kan se frem til fem gode værelser, der er arrangeret i henholdsvis en børneafdeling og et forældreafsnit. Sidstnævnte er etableret med walk-through-closet og et stilrent badeværelse.

Et socialt opholdsrum

Centralt i boligen råder I over et skønt, sammenhængende opholdsmiljø, der inkluderer både køkken, alrum, stue og en imponerende udestue på 16 kvadratmeter, der ikke er medregnet i ejendommens 194 kvadratmeter. Til sammen giver det jer eminente rammer om familiens sociale liv, som kendetegnes ved et rigt lysindfald og en nydelig, gennemført æstetik. I den ene ende af huset råder I over en integreret, muret dobbeltgarage med el-porte, så I i al slags vejr kan træde tørskoede indenfor.

Velanlagt have

Haven består hovedsageligt af en hækomkranset græsplæne, men her er tillige bærbuske, jordbær og plantekasser, der er velegnede til dyrkning af egne grønsager. Grunden er nem at holde, og umiddelbart foran stuen ses en stor fliseterrasse. I gavlen har I en integreret dobbeltcarport.

Interaktiv tur

Området

Højager 107D, 3400 Hillerød

En fordelagtig beliggenhed

I bosætter jer for enden af et lukket vænge, og fra matriklen tilgodeses I af korte afstande til de væsentligste af hverdagens fornødenheder. 2 minutters gang fra ejendommen er kan I tilgå indskolingen (0.-5- klasse), og herudover inden for en radius af omtrent halvanden kilometer kan I tilgå skole, daginstitution og indkøb, mens I ligeledes er placeret tæt på fine, grønne områder ved eksempelvis Gribskov, der tager sin begyndelse lidt mod nord.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: