Kontantpris

Tjek boliglån

6.300.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.619,-
Boligareal
207m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000311

Gribskovvænget 56, 3400 Hillerød

Stor arkitekttegnet villa direkte til Gribskov

For enden af børnevenlig lukket villavej i Gadevang ligger denne fuldmurede ejendom, der er tegnet af den lokale arkitekt Ib Nygaard i 1973.

Læs mere om Gribskovvænget 56
Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Gribskovvænget 56

Ejendommen har en helt unik beliggenhed, der kun sjældent udbydes omgivet af smuk natur et stenkast fra Røde Dam og med egen låge til Gribskov. Den store skrånende grund udlagt som naturgrund, er orienteret mod syd og vest.
Boligen rummer 285 m2 fordelt på tre veldisponerede etager, hvoraf 78 m2 udgøres af en højloftet og tør kælder. Bygningen er velbygget og opført i gode materialer i smukt samspil med den omkringliggende natur og med friliggende bjælker samt stor detaljerigdom. Ejendommen er løbende istandsat siden 2015 med respekt for Ib Nygaards oprindelige visioner. Samtlige ruder er udskiftet til lavenergi glas i 2015.
Husets stueplan indeholder to stuer, hvoraf husets primære stue i sammenhæng med køkkenet er arrangeret med loftshøje glaspartier mod vest med panoramaudsigt til både haven og skoven. Husets store glaspartier fra gulv til loft og i husets fulde længde giver en enestående følelse af helhed mellem bolig og skov samt fornemmelse af at befinde sig i naturen.
Stuen indeholder smukke egetræsgulve fra 2015, hvor der ligeledes blev etableret gulvvarme. Derudover består husets anden stue af en hyggelig pejsestue med pejseindsats fra 2016. I stueplan er derudover et hyggeligt spisekøkken med udgang til den store terrasse i 2 niveauer udført i københavnerbelægning. Boligens førstesal byder på en stor lys repos, hvorfra der er adgang til fire store værelser samt et badeværelse med tilhørende sauna. Der er gennemgående rustikke, røde klinker inspireret af udtrykket på Louisiana i pejsestue, køkken, gang, bryggers og husets to badeværelser. Der er gulvvarme i begge badeværelser, stue, pejsestue og køkken.
Kælderen rummer foruden et stort aktivitetsrum et værksted, vinkælder, vaskerum og viktualierum, der ligeledes er istandsat i 2018.
Fra ejendommens bryggers er der adgang til en dobbelt carport og udhus, der i 2019 fik ny overdækning.
Gadevang er en velfungerende og naturskøn bydel med egen daginstitution samt skole og et aktivt og engageret lokalmiljø med en beliggenhed kun få km udenfor Hillerød.

Link til arkitekts omtale af huset: www.vildmedhuse.dk

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: