Kontantpris

Tjek boliglån

3.500.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.025,-
Boligareal
140m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000198

Granbakken 64, 3400 Hillerød

Udsigtsvilla i Hillerød

Nu har I chancen for at bosætte jer i et roligt og børnevenligt kvarter i en udsigtsvilla, hvor I kan sætte eget præg. Boligen har fjernvarme samt et nyere tag og egner sig særdeles godt til familien, der elsker at bo nær naturen, men samtidig i...

Læs mere om Granbakken 64
Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Granbakken 64

byen med alle bekvemmeligheder tæt på.

Der er få lignende boliger på markedet, og der er virkelig også tale om et dejligt hjem med en attraktiv planløsning. Boligen ligger desuden højt, og I får derfor et fortryllende vue over hustage og skoven. Indenfor finder I en rummelig vinkelstue med velplacerede vinduer, som gavmildt trækker solens stråler indenfor, og så er der direkte udgang til haven. Fra stuen kan I gå ud i køkkenet, der fremstår funktionelt men af ældre dato, det er dog ikke svært at forestille sig, hvordan drømmekøkkenet forvandler rummet. Tilstødende køkkenet ligger bryggerset, hvilket er super praktisk i dagligdagen, og herude er der også plads til vaskefaciliteter.

I den modsatte ende af boligen gemmer sig tre værelser sammen med et badeværelse, hvor der er både badekar og bruseniche, og yderligere har hjemmet et mindre toilet.

Haven er rigtig hyggelig med en overdækket terrasse og flere bede med farverige blomster og grønne planter samt en legevenlig græsplæne. Forhaven er lige så charmerende, og her finder I også en carport til bil og cykler.

I kommer til at bo meget tæt på skoven, som indbyder til lange gåture året rundt, mens den trygge beliggenhed for enden af en blind vej og den nærliggende legeplads bliver et hit hos familiens yngste, der også fryder sig over at bo kort fra områdets populære kælkebakke om vinteren.
Daginstitution, skole og indkøb ligger inden for en radius af halvanden kilometer. Der er også gode forbindelser med offentlig transport, og nærmeste busstoppested findes blot 600 meter fra huset. Herudover er der cirka 10 minutters gang til både Torvet i Hillerød og Hillerød station.

Er det jeres boligdrøm? Book straks en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: