Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.947,-
Boligareal
142m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000147

Foderknægtsvej 4, 3400 Hillerød

Villa i Hillerøds attraktive Selskovkvarter

Det er i et særdeles godt og attraktivt område, nærmere bestemt Hillerøds Selskovkvarter, at denne etplansvilla befinder sig. Her kommer I til at bo i børnevenlige rammer, der indendørs byder på op til fem værelser og skønne opholdsrum.

Læs mere om Foderknægtsvej 4
Mægler Kim Andreasen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Foderknægtsvej 4

Siden 2013 er alle gulve og nogle rør udskiftet i huset, hvorfor I ikke skal spekulere på noget på dén front.

Planløsningen må siges at være i top, og I får flere muligheder for, hvordan I vil indrette jer. I det nuværende forældresoveværelse kan I nyde albuerummet og de store garderobeskabe, eller I kan opdele rummet, så der kommer endnu et børneværelse eller et fælles kontor. De resterende tre værelser er samlet i ét soveafsnit, der også huser badeværelset med gulvvarme, mens gæstetoilettet nås via entréen.

Kvik-køkkenet er flot og med gulvvarme. Der er en åben forbindelse mellem hverdagskokkens territorie og den hyggelige spiseplads, som får rigeligt af dejligt lysindfald i morgentimerne. Endelig når I frem til stuen, der breder sig over to afsnit, hvorfor I med lethed kan inddele rummet til sofahjørne og middagsafdeling. Spisebordet kan med fordel stå ved Aduro-brændeovnen og det brede vinduesparti, mens her kommer masser af naturligt lys gennem taget. Det gør sig også gældende i den tilstødende udestue, hvor der er dobbeltisoleret med plastik. Udestuen har tilmed et solidt gulv, der er godt at have, når børnene suser mellem inde og ude.

Haven er sydvendt, så der kommer meget sol på terrassen i løbet af hele dagen. I får også en rummelig dobbeltcarport, hvor selv cyklerne kan holde, samt to udhuse af fornuftig størrelse til opbevaring eller redskaber.

Beliggenheden er central, men fuldstændig rolig på den lukkede Foderknægtsvej. Selskov ligger lige om hjørnet, og det samme gælder skole, indkøb, daginstitution og fritidsaktiviteter.

Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: