Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.479,-
Boligareal
179m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 01-X0000257

Elmegårdsalle 50, 3400 Hillerød

Rummelig familievilla i Hillerød

På Elmegårdsalle 50 i Hillerød finder I denne rummelige villa, som egner sig fortrinligt til den pladskrævende familie, der kan fordele sig over de to veldisponerede etager med mulighed for mange værelser og opholdsrum.

Læs mere om Elmegårdsalle 50
Mægler Emil Christian Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Elmegårdsalle 50

I bosætter jer højt og fredeligt for enden af vejen med kort afstand til skoven og hverdagens fornødenheder i form af skole, daginstitution, sportsfaciliteter, indkøb og offentlig transport med både busstoppested og togstation inden for rækkevidde.

Sælger har selv tegnet og opført ejendommen i 1969, og huset er flot bygget ind i skråningen i niveauer, så I eksempelvis kan køre bilen direkte ind i underetagens integrerede garage.

I træder over dørtærsklen til én af stueplanets to entréer. Kvadratmeterne er på denne etage dedikeret til fire indretningsvenlige værelser, et badeværelse med badekar og gulvvarme samt et gæstetoilet. Derudover møder I det massive køkken, der ligesom huset blev tegnet af sælger samt udført af en møbelsnedker i 2001, og er udstyret med induktionskogezone og pyrolyseovn. Fra køkkenet tilgås spisestuen med videre forbindelse til endnu en stue og den tilbyggede pejsestue.

Kælderen giver jer et væld af anvendelsesmuligheder i de to disponible rum, viktualierummet, bryggerset samt brusebadeværelset med tilknyttet sauna. I det disponible rum ved siden af saunaen er der desuden to hvilepladser med gode opbevaringsrum nedenunder.

Ude får I fornøjelsen af en nydelig have med en overdækket terrasse, som tilgås direkte fra stuen. I kan ydermere se frem til en legevenlig græsplæne omkranset af frodig beplantning.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: