Villa

Kirsebæralle 34

3400 Hillerød
Boligareal125 m²
Grundareal1.330 m²
Værelser inkl. stuer4
EnergimærkeE

Solgt

Solgt på 12 dageLokalBolig Hillerød ApS

Byg det hus du altid har drømt om

Kirsebæralle 34, 3400 Hillerød, er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Her venter en fantastisk mulighed for at skabe dit helt eget drømmehus på en imponerende naturrig 1330 kvm stor grund. Med denne størrelse har du rigelig plads til at designe og bygge det hus, du altid har ønsket. Beliggenheden på Kirsebæralle er også en stor fordel. Ejendommen er beliggende for enden af en lukket vej, hvor den ligger roligt og uforstyrret. Du er samtidig tæt på både natur og byliv, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener. Hillerød byder på et rigt kulturliv, hyggelige caféer, skoler og indkøbscentre, mens de omkringliggende områder er kendt for deres smukke landskaber og naturskønne omgivelser. Tag det første skridt mod dit drømmehus og lad Kirsebæralle 34, 3400 Hillerød, være starten på din rejse. Med denne store grund og alle dens muligheder er det nu, du kan bygge dit drømmehus og skabe et sted, der er præcis, som du ønsker det. Mere om boligen...

Mere om boligen

Ejendommen kan alene besigtiges med forudgående aftale med LokalBolig Hillerød / Fredensborg på tlf. 48 29 90 00. Vi ser frem til at høre fra dig.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Emil Christian Nielsen
KontaktEmil Christian NielsenLokalBolig Hillerød/Fredensborg
20 41 34 10

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 01-X0001603

Info

BoligtypeVilla
Boligareal125 m²
Grundareal1.330 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1960
EnergimærkeE

Andre bygninger

Garage40 m²