Kontantpris

Tjek boliglån

1.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.984,-
Boligareal
142m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000079

Viborgvej 35, 7400 Herning

Velindrettet villa med skøn have i Herning

Med nøglerne til denne skønne villa i Herning overtager I ikke blot et spændende hjem med en ideel planløsning og en gennemført stil – I kan også se frem til en dejlig, frodig have med flere terrasseområder og masser af sol.

Læs mere om Viborgvej 35

Mere om Viborgvej 35

Velkommen på Viborgvej 35!

I kommer til at bo i Hernings nordøstlige bydel med kort gåafstand til centrums hyggelige liv. Derudover finder I både skole og indkøb inden for en radius af 500 meter, naboerne er søde og imødekommende, og endelig er både naturens vidder og motorvejen let tilgængelige.

Murstensvillaen fremstår flot med mørke sprossevinduer og en bred flisebelægning, hvor bilen kan parkeres. En trappe leder jer op til hoveddøren, hvorfra I træder ind til en lille entré. Denne leder jer hurtigt videre mod en fordelingsgang med indgang til stuen, der har trægulv, masser af lysindfald og en stemningsskabende brændeovn.

Franske døre forbinder elegant stuen med det lækre køkken-alrum, hvorfra I får direkte udgang til havens sydvendte fliseterrasse og den hævede træterrasse mod nord.

Køkken-alrummet og stuen giver masser af opholdsplads og bliver lynhurtigt familiens favoritsted. Tilmed kan hjemmekokken glæde sig over et stilrent Kvik-køkken fra 2017 med hvide, grebsfrie elementer, en rummelig køkkenhalvø samt pyrolyseovn og induktionskogezone.

I møder et gæstetoilet, inden I følger kvartsvingstrappen mod førstesalen, der udgøres af tre værelser og et badeværelset fra 2013 med mørke klinker, væghængt toilet og glasafskærmet bruseniche. Sluttelig byder kælderen på et bryggers, en gang og to disponible rum.

Udenfor kan livet nydes på en af de herlige terrasser eller i haven, der har et væld af smukke planter og flere frugttræer med både æbler, pærer og kirsebær. Græsplænen indbyder til leg og boldspil og så er her ydermere et produktivt drivhus.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger