Boligareal
171m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000083

Th. Nielsens Gade 17, 7400 Herning

Charmerende byejendom i hjertet af Herning

Er I på udkig efter en unik familiebolig? Her på Th. Nielsens Gade 17 går bolig og beliggenhed op i en højere enhed, og nøgleordene må siges at være sjæl og charme.

Læs mere om Th. Nielsens Gade 17
Mægler Tina Andersen. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: ta@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Th. Nielsens Gade 17

I får adresse i et hyggeligt, gammelt kvarter i hjertet af Herning, hvor I kommer til at bo i en rødstensvilla fra 1930, opført i en tidstypisk murermesterstil med solide kvalitetsmaterialer og smukke detaljer. Som prikken over i’et kan I se frem til et dejligt gårdhavemiljø, hvor livet kan nydes I ugeneret rammer.

Ejendommen er løbende vedligeholdt med respekt for husets atmosfære – blandt andet er facaden fuget om, der er lagt nye belægningssten og det sortglaserede tegltag er fra 2007. Over halvandet plan fordeler 171 kvadratmeter sig, og dertil kommer en anvendelig kælder på 92 bonuskvadratmeter med fire disponible rum og egen indgang. Endelig hører der til matriklen også en garage med el-port og hobbyrum.

Indenfor mødes I af et unikt helhedsindtryk med gennemgående, originale Pitch Pine-plankegulve samt autentiske døre med udskæringer. Fra entréen leder en toløbstrappe til førstesalen, hvor tre gode værelser er samlet omkring et badeværelse, der er renoveret i 2008 og som byder på gulvvarme samt badekar.

Tilbage i stueplan får I glæde af endnu et badeværelse med gulvvarme og et bryggers. I finder videre et fantastisk Invita-køkken fra 2006, der passer perfekt til husets stil med hvide fyldningslåger, granitbordplader, vitrineoverskabe og en kogeniche med induktionskogeplade. Her er tilmed direkte udgang til en hævet morgenterrasse. Hjemmet afrundes af to skønne stuer en suite, hvoraf den ene har brændeovn.

Udenfor sætter gårdhaven ideelle rammer for udelivet, og her er ligeledes en stor, velanlagt have, som omkranses af en tæt bøgehæk. I kommer til at bo med få minutters gang til bymidten, hvorfor I har alt, hvad hjertet begærer lige ved hånden.

Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: