Kontantpris

Tjek boliglån

1.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.569,-
Boligareal
171m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-TP0297

St. Lundgård Vej 63, 7400 Herning

Velplaceret villa med skøn udsigt i Tjørring

Familielivet får skønne betingelser i denne halvanden plans villa med fem værelser og en overskuelig have samt en smuk udsigt over området.

Læs mere om St. Lundgård Vej 63
Mægler Troels Peters. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om St. Lundgård Vej 63

Tilføjes det børnevenlige kvarter i Tjørring med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder, så har I her en fantastisk base.

Fra adressen ligger I tæt på Lundgårdskolen, institutioner og indkøb. Endvidere kan I benytte de nærliggende enge med stier til gåturene eller tage cyklen ind til Herning. I bosætter jer ydermere i et område med mange børnefamilier, og så afholdes der en årlig vejfest på den rolige villagade.

Den gulstensmurede ejendom præsenterer sig velholdt, og hele vinduesfacaden på førstesal ud mod haven er udskiftet i 2016 til træ/alu-vinduer - skydedørspartierne i udestuen fra 2017 består af samme materiale. Al træværk uden på huset er tilmed malet af professionelle i 2018.

På matriklen er en meget stor garage tilknyttet, hvor der er redskabsrum og værksted i forlængelse. Haven er desuden enkelt anlagt med græsplæne samt et terrasseområde.

Inden døre kan I opleve en vidunderlig udsigt fra stuen på førstesal med kig til Gødstrup sø - især når der ikke er meget løv på træerne. Fra stuen er der også udgang til en overdækket altan med plads til cafébord og blomsterkrukker. Heroppe venter ligeledes tre værelser samt et badeværelse med badekar og gulvvarme.

Nede i stueplan møder I yderligere to værelser, som flankerer endnu et badeværelse med gulvvarme. Måltiderne kokkereres i det tosidede Tvis-køkken med hvidt interiør, som henholdsvis toppes af en bordplade af træ og sten - sidstnævnte omkranser induktionskogezonen. Døren fra køkkenet leder ud til bryggerset med egen indgang. Den lyse stue med pejseindsats samler også familien, og så har I herfra adgang til en dejlig udestue, som kan bruges fra tidlig forår til sen efterår. En fin detalje herude er ydermere vinranken langs loftet.

Bestil en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: