Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.231,-
Boligareal
189m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000182

Sjællandsgade 52, 7400 Herning

Istandsat villa i forskudte plan - skønt gårdhavemiljø

Nu har I chancen for at overtage denne flot istandsatte villa med en central beliggenhed i Hernings østlige bydel. Boligen er opført i forskudte plan med spændende indretningsmuligheder.

Læs mere om Sjællandsgade 52
Mægler Tina Andersen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Sjællandsgade 52

Ejendommen præsenterer sig nydeligt med røde mursten og sortglaserede tagsten. I 2006 blev vinduerne udskiftet, mens huset fik foretaget en gennemgribende renovering i perioden 2008-2012. Som en bonus er der gulvvarme i køkkenet samt på badeværelset og gæstetoilettet. Der er travertingulve på badeværelse og gæstetoilet.

Inden døre fremstår Multiform-køkkenet moderne med inventar i valnøddetræ, som toppes af en lys bordplade. Køkkenet er endvidere veludstyret med kvalitetshvidevarer, heriblandt en kogeplade og ovn fra Gaggenau og to opvaskemaskiner fra Fisher & Paykel. Derudover får I glæde af et amerikanerkøleskab og en vandhane med udtræk.

De to skønne stuer er begge belagt med sildebensparket, og så er den ene ydermere forsynet med en brændeovn. Gangen, som fordeler gæstetoilet og et stort værelse (kan evt. opdeles i 2 værelser), er hævet et niveau, og herfra har I videre adgang til den øvre etage med loft til kip og synlige hanebåndsspær.

Heroppe venter en stor repos, som eksempelvis kan anvendes som et multirum eller et kontor. To værelser udspringer fra reposen, hvoraf det ene har tilknyttet et walk-in-closet. Via nogle ekstra trin tilgår I det betragtelige badeværelse, som både har en bruseniche og et fritstående Phillippe Starck-badekar.

Afslutningsvis er der pæne travertingulve i kælderen, som består af et vaskerum, 2 viktualierum samt et disponibelt rum i boligstandard.

Udearealet er tiltalende med 2 herlige gårdhavemiljøer med brosten mellem fliserne og sol fra øst og syd. Her er der også anlagt et lille græsareal samt et drivhus. Dertil kommer en græsplæne med plads til leg, og haven omkranses af en høj bøgehæk. Ejendommen har tilkørsel til en dobbelt carport fra H. C. Ørstedsvej. I forlængelse af carporten er der et redskabsrum med plads til cykler m.v.

En bolig, som skal opleves. Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: