Kontantpris

Tjek boliglån

2.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.710,-
Boligareal
163m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000113

Rosenholmvej 120, 7400 Herning

Flot etplansvilla attraktivt placeret i Tjørring

Skal jeres næste hjem være en velindrettet bolig, der både egner sig til den voksende børnefamilie eller til parret uden børn, men som ønsker ekstra meget plads at boltre sig på? Så bør I vende blikket mod denne flotte etplansvilla i Tjørring.

Læs mere om Rosenholmvej 120

Mere om Rosenholmvej 120

I bosætter jer i et attraktivt kvarter med grønne områder og et trygt stisystem til skolen, ligesom der kun er en kort gå- eller cykeltur til pasningstilbud, busforbindelser, Nordvest Hallen og boldbaner. I er også tæt på de rekreative områder ved Holing Sø og Fuglsang Sø.

Den nydelige villa stod færdig i 2003 og råder over 162 m2 med integreret dobbeltcarport på 45 m2 samt et tilhørende hobbyrum eller værksted på 25 m2. Indenfor udfolder sig et dejligt og indbydende hjem, hvor der er lagt vægt på at trække masser af lys ind i huset. Samtidig bør det nævnes, at der er gulvvarme overalt, dog med undtagelse af det ene af i alt fire værelser.

Det U-formede køkken gemmer på rigelige opbevaringsløsninger, og mens I færdiggøre aftensmaden, har I udsyn til spisebordet i alrummet. Dette må desuden siges at være det perfekte samlingssted, da alle mødes på tværs af aktiviteter. Alrummet har akustikloft og et massivt lysindfald fra ovenlysvinduerne, og fortsætter ubesværet ind i stuen med kiploft og akustikplader. De to rum forbindes på bedste vis af et elegant egetræsgulv, og stuen munder ud i en spids karnap med høje vinduer, således daglyset får lov at strømme ind. Det hyggelige køkken-alrum er også et bindeled til boligens fire værelser og to badeværelser med murede brusenicher.

De lune måneder tilbringes i den nøje anlagte, aflukkede have med solrige terrasser, græsplæne og et væld af farverige blomster og buske. Her er sågar et charmerende legehus, der også nemt kan bruges til opbevaring.

Book en fremvisning og oplev Rosenholmvej 120 for jer selv.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger