Kontantpris

Tjek boliglån

2.200.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.684,-
Boligareal
136m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-TP0285

Overgade 5, 7400 Herning

Charmerende og klassisk villa med stor bagbygning centralt i Herning

Få minutters gang fra centrum af Herning ligger denne charmerende og klassiske villa og byder sig til. Her får I en perfekt mulighed for at sætte jeres eget præg på et meget fint hus og opdatere al det indvendige til en mere tidssvarede version...

Læs mere om Overgade 5
Mægler Troels Peters. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Overgade 5

med et moderne udtryk og komfortable løsninger.

I overtager en nydelig, hvidmalet ejendom fra 1923, der stækker sig over halvandet plan med kælder. Huset fremstår elegant med murede gesimser og mange detaljer og et mørkt tegltag fra omkring 2001. Bagved venter en dejlig og sydvendt have, ligesom her er en carport og en isoleret bagbygning på 104 m2. Denne råder over ét stort rum, som I kan istandsætte og benytte til et hobbyværksted, multirum eller som atalier.

Indenfor fornemmer man tydeligt, at der er bevaret mange originale detaljer. Disse kan I vælge at beholde og gøre til en del af jeres nye hjem, hvor I kan bestemme alt lige fra materialevalg, rumindretning og den sidste finish. Med lidt snilde og en kreativ tankegang kan I kreere drømme hjemmet, der egner sig fortrinligt til børnefamilien.

Stueplan udfolder sig fra entréen og fører jer til en mindre stue med gennemgang til køkkenet med adgang til gæstetoilettet. Resten af etagen indeholder yderligere en stue med skydedøre til en udestue, der blot bidrager til den hyggelige atmosfære. Førstesalen gemmer på badeværelset med kar og bruseafsnit samt tre værelser, det ene med indbygget skabsvæg og et andet med en alkove. Boligen fuldendes af kælderen med egen indgang og fire disponible rum og et toilet.

Med adresse på Overgade 5 bosætter I jer i rolige omgivelser nær den kommende nye bydel ved Herning Sygehus, ligesom I ikke har langt til et bredt udvalg af skoler, pasningstilbud og et væld af indkøbsmuligheder.

Kan I se potentialet? Book en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: