Kontantpris

Tjek boliglån

2.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.224,-
Boligareal
196m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000153

Okkelsvej 20, 7400 Herning

Flot landejendom lidt uden for Herning

En kort køretur fra Herning finder I denne flotte landejendom, som ligger i skønne omgivelser med mark og en lille sø. Boligen breder sig over halvandet plan, og inden døre venter jer en god planløsning, der passer perfekt til børnefamiliens behov.

Læs mere om Okkelsvej 20
Mægler Tina Andersen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Okkelsvej 20

Udenfor får 1,9 hektar jord, som breder sig rundt om ejendommen.

I overtager et velholdt hjem, der løbende er moderniseret. I midt 00’erne er huset gennemgribende renoveret, hvor blandt andet køkken, badeværelser, vinduer, døre og tag er skiftet. I 2014 er der installeret en vand til luft-varmepumpe, mens 2017 bød på et nyt PIT-hegn, træhegn samt låger til hestene, mens huset er malet i 2019. Ydermere har stueplanet gulvvarme overalt.

Indenfor hersker der en utrolig behagelig atmosfære. Stueetagen indeholder et køkken-alrum i åben forbindelse til en stue, hvilket bidrager til et indbydende familiemiljø. Køkkenet præsenterer sig i fin stand, og der er tilmed godt med opbevaringsplads. Alrummet får I let arrangeret med et spiseafsnit, mens den store stue med en pille-brændeovn samler jer om aftenen. Her er også to værelser, et badeværelse og et bryggers.

Fortsætter I til førstesalen, kommer I først til en dejlig stue med brændeovn. Herfra kan I tilgå to herlige soveværelser samt et badeværelse med spabad.

I skal glæde jer til at opleve den ugenerede grund, som er omkranset af høje træer. Foruden en hyggelig, flisebelagt gårdhave med plads til havemøbler kan I se frem til to længer, der er oplagt til henholdsvis opmagasinering samt hestehold, da der er tre bokse. Ved siden af dobbeltcarporten findes der et udhus med hobbyrum, værksted og badeværelse.

Når hverdagen melder sin ankomst, kan familiens yngste tage skolebussen til Lind Skole, mens pasningstilbud og indkøb nås inden for bekvem kørselsafstand.

Alt i alt en fantastisk landejendom, hvor der er fred og ro samtidig med, at I er tæt på byen.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: