Kontantpris

Tjek boliglån

2.625.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.673,-
Boligareal
168m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000034

Nr. Lindvænget 15, 7400 Herning

Familievenlig villa med lukket have i nyere kvarter i Lind

I Lind nær Herning finder I denne fuldmurede etplansvilla fra 2006, som nu kan blive jeres. Den familievenlige bolig breder sig over 168 velindrettede kvadratmeter med en separat forældre- og børneafdeling, og udenfor venter der jer en skøn...

Læs mere om Nr. Lindvænget 15

Mere om Nr. Lindvænget 15

...

lukket have med plads til sommerens aktiviteter. Prikken over i’et er nærheden til hverdagens fornødenheder.

I overtager et velholdt hjem med håndstrøgne mursten, tag med kinasvaj, mahognivinduer samt vandskurede indervægge. I kan også se frem til gulvvarme overalt, et lavt energiforbrug og hårde hvidevarer i høj kvalitet, ligesom de hvide HTH-elementer og de flotte, italienske gulvfliser skaber en sammenhængende indretning.

Indenfor får I fornøjelsen af et lyst og indbydende køkken-alrum, hvor I straks fornemmer den behagelige atmosfære. Køkkenet præsenterer sig pænt med hvide fronter, gode skabsløsninger og en bred induktionskogezone, der fuldender faciliteterne. I alrummet får I masser af plads til en hyggelig spisesektion, mens den tilstødende stue med brændeovn samler hele familien om aftenen.

På rundturen møder I et nydeligt bryggers med masser af opbevaringsplads samt forældreværelset med eget badeværelse. De tre resterende værelser ligger samlet og danner perfekt børneafdelingen med et badeværelse til deling. Ejendommen har desuden en integreret, muret garage med tilhørende værksted/hobbyrum samt direkte adgang til bryggerset.

Glæd jer til at træde udenfor i den herlige have, som er nem at vedligeholde. Her er der både en legevenlig græsplæne og to dejlige terrasseområder, hvoraf det ene er overdækket.

I kommer til at bo på en lukket vej i et godt, nyere kvarter med andre børnefamilier, hvor der hersker et nært naboskab. Dagligdagen glider let med trygt stisystem til Højgårdskolen, ligesom der er kort afstand til offentlig transport, indkøbsmuligheder, fritidstilbud og institutioner. Endelig får I få minutters kørsel til motorvejen.

Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger