Kontantpris

Tjek boliglån

2.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.253,-
Boligareal
192m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000090

Nørretoften 36, 7400 Herning

Skønt hus i Lind - perfekt til børnefamilien

I Lind - lidt syd for Herning - finder I denne lyse og indbydende villa, som er perfekt til børnefamilien med en fordelagtig placering og en familievenlig planløsning.

Læs mere om Nørretoften 36

Mere om Nørretoften 36

...

Herudover er indretningen stilren med Multiform-inventar i størstedelen af huset og gennemgående gipslofter. Omkring år 2000 gennemgik hjemmet endvidere en større modernisering i samarbejde med en arkitekt, hvilket har forstærket den fantastiske atmosfære, der er overalt. I samme ombæring fik hvidstenshuset opdateret tagkonstruktionen, der er beklædt med zink.

Indenfor udfolder en optimal planløsning sig, hvor 192 boligkvadratmeter udfolder sig over ét plan. Ydermere får I også glæde af en tør kælder med opbevaringsrum, værksted og viktualiekammer.

Tilbage i stueplan venter fire skønne værelser, alle med egeparketgulve. De to børneværelser ligger mod nord, hvor de deles om et flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Mod syd er der endnu to værelser - oplagt som kontor og forældresoveværelse.

Sidstnævnte forkæles endvidere med et privat badeværelse, udført i samme strømlinede design som det forrige.

Boligens herlige opholdsrum fungerer som centrum i hjemmet. Køkken-alrummet har et massivt egetræsgulv, og ovenlysvinduerne bidrager med et lækkert lysindfald. Det eksklusive inventar toppes af bordplader i stål og granit, og induktionskogezonen er sænket, hvorfor komforten er i top. Endelig er her en stue med asketræsgulv, rige indretningsmuligheder og en havedør, der fører udenfor.

Jeres grund er anlagt med en smuk og velplejet have, der som en bonus er både lukket og ugeneret. Terrassen er sydvestvendt og solrig, og den velovervejede beplantning er overvejende stedsegrøn, så matriklen tager sig betagende ud året rundt.

I får adresse på en rolig stikvej nær hverdagens fornødenheder, herunder Lind Skole, Højgård Børnehus og REMA 1000. Sluttelig tilgås motorvejen let, og køreturen til Herning tager under ti minutter.

Bestil en fremvisning og hør mere.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger