Boligareal
156m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000155

Kuhlausvej 5, 7400 Herning

Etplansvilla i Komponistkvarteret i Herning

Med en skøn beliggenhed i Hernings Komponistkvarter finder I denne etplansvilla. Boligens grundplan er velløst med tre værelser og herlige opholdsrum, og den henvender sig således til børnefamilien, som også sætter pris på at have hverdagens...

Læs mere om Kuhlausvej 5
Mægler Tina Andersen. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: ta@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Kuhlausvej 5

gøremål i nærheden.

Ejendommen har gennemgået en række renoveringer – eksempelvis er taget fra 2001, mens der er lagt nyt tag på udestuen i 2005, og en del af vinduerne er ændret til træ/alu i 2007. På samme vis ses opgraderinger inden døre, hvor det oprindelige HTH-køkken er moderniseret i omtrent 2017-2018. Her er egetræsfronterne industrilakeret , og der er integreret induktionskogezone i den nye bordplade. I samme ombæring har man også udskiftet komfuret og opvaskemaskinen. I forlængelse af køkkenet er et alrum, og herfra tilgås den indbydende stue med parketgulv og en indmuret brændeovn. En karnap med rigelige sprossevinduer sikrer et flot lysindfald, og dette eftergøres i den isolerede udestue, der har kiploft med fire ovenlysvinduer, som tilmed kan åbnes. Der er direkte forbindelse mellem de to rum, så I får et dejligt sammenhængende opholdsmiljø.

De tre værelser udspringer fra en fordelingsgang, og det ene har en bred skabsvæg. Det er ligeledes i dette område, at gæstetoilettet og badeværelset venter jer. I bryggerset har man monteret skydelåger med plads til vaskefaciliteter bag.

Både for- og baghave er yderst velanlagte, og i baghaven skal især det lækre gårdmiljø fremhæves. Herfra kan I nyde synet til den smukke beplantning, og på græsplænen er placeret et drivhus samt to højbede. Slutteligt råder I over en carport og en garage, der er forsynet med varme.

Fra adressen er der gåafstand til Midtjyllands Kristne Friskole og det samme gælder for daginstitution, Herning Svømmehal og indkøbsmuligheder. Rekreative områder såsom Fuglsang sø ligger blot en cykeltur væk.

Kontakt os for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: