Boligareal
178m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000105

Højen 89, 7400 Herning

Flot og spændende villa til familien i Gjellerup

En spændende villa med en ideel planløsning og ingen spildplads er blot nogle af fortrinene ved dette flotte hjem i halvandet plan. Herforuden flytter I til et børnevenligt kvarter i Gjellerup tæt på alt i hverdagen.

Læs mere om Højen 89
Mægler Troels Peters. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: tp@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Højen 89

Ugens aktiviteter er nemme at planlægge fra denne adresse med gode stisystemer til skole, idrætsaktiviteter og Herning - i bil tager det ca. 10 minutter. I nærområdet kan børnene underholdes på legepladsen eller fodboldbanen, og til fods når I de tætteste indkøbsmuligheder. Tilmed er I knap fem minutter fra motorvejsnettet.

Den fuldmurede ejendom er opført i solide materialer herunder vinduer og døre af mahognitræ - og alt i alt fremstår hjemmet pænt og vedligeholdt. Tilknyttet matriklen er også en carport af cedertræ.

Inden døre har I glæde af gulvvarme i hele stueplan og hele fire dobbeltdøre med udgang til terrasserne. Ét af hjerterummene er den indbydende stue med nylagt trægulv fra juni 2019. Den vinduesbeklædte karnap tilføjer et fremragende lysindfald i stuen, hvorfra der ligeledes er dør ind til et potentielt forældresoveværelse. Stuens franske døre leder til det nydelige køkken-alrum med italienske gulvklinker og fint med plads til spisebordet.

Køkkenet toner karakterfyldt med blå fronter og en stor køkkenhalvø med granitbordplade samt integreret kogezone med grill. De resterende kvadratmeter på denne etage er dedikeret til et badeværelse og et mindre bryggers i forbindelse med entréen.

På førstesal kan I med fordel etablere en børneafdeling med tre skønne værelser. To af dem har sågar udgang til en altan, hvor udsigten over området kan nydes fra. Afslutningsvis finder I endnu et badeværelse med en helstøbt Terrazzo-vask.

Ude kan I se frem til en nem grund med buske og frugttræer samt tre terrasser orienteret mod syd, øst og vest, så pladsen i solen altid er sikret.

Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: