Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.748,-
Boligareal
186m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000142

Hammerum Hovedgade 107, 7400 Herning

Villa med god plads og gårdhave i Hammerum

Leder I efter et rummeligt hjem og en beliggenhed nær alle hverdagens fornødenheder i Hammerum, så bør I tage et kig på denne villa i halvandet plan med kælder.

Læs mere om Hammerum Hovedgade 107
Mægler Tina Andersen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Hammerum Hovedgade 107

I kan se frem til en forældreafdeling og to gode børneværelser, mens der udenfor venter en hævet terrasse og en solrig gårdhave.

Byen råder både over flere indkøbsmuligheder, ny moderne skole, daginstitution, uddannelseinstitutioner og en stor hal med mange idrætstilbud for alle aldre. Det hele er placeret inden for en radius af én kilometer - også Hammerum Station med gode forbindelser til Herning i form af bus og tog. Endvidere kan I tilgå Herningmotorvejen på omtrent fem minutter.

På rødstensvillaen er taget lagt omkring 2009, mens vinduerne løbende er udskiftet. Inden døre møder I en indbydende atmosfære, der harmorner fint med hjemmets oprindelige charme, som er velbevaret blandt andet med de gamle lofter. I stueplan finder I en forældresektion med et soveværelse, der har direkte adgang til et moderniseret og lækkert badeværelse med badekar, bruseniche og gulvvarme.

Resten af etagen er dedikeret til familiens opholdsmiljø med en stue og et større køkken-alrum. Stuen kan let arrangeres med komfortable møbler og har i den ene ende ved køkkenet udgang til en træterrasse med morgensol. Via stuens dobbeltdøre træder I ind i alrummet med plads til spisebordet, mens en buet åbning leder jer til det pæne Invita-køkken med lyse elementer og integrerede hårde hvidevarer. Som det sidste har I et gæstetoilet.

På førstesal gemmer sig to børneværelser med loft til kip, hvoraf det ene værelse har udgang til en altan.Den ene del af kælderen tilgås fra stuen og bestå af 2 disp. rum, værksted og vaskerum. Den anden del af kælderen tilgås udefra og anvendes til opmagasinering.

Bestil en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: