Kontantpris

Tjek boliglån

2.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.055,-
Boligareal
120m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000068

Gullestrupvej 6, 7400 Herning

Familievilla med spændende indretning og central beliggenhed

Her får I en flot villa, som breder sig over 120 kvadratmeter i stueplan samt en dejlig kælder i boligstandard. Ejendommen har gennemgået flere renoveringer inden for de seneste fem år, og den fremstår således indflytningsklar.

Læs mere om Gullestrupvej 6

Mere om Gullestrupvej 6

Udendørs gemmer sig en hyggelig og ugeneret have.

Træd ind i entréen, hvorfra I når det lækre køkken-alrum. Alrummet er indrettet med moderne loftspots, grebsfrie, hvide elementer og en lækker køkkenø, hvor der er integreret spiseplads. De charmerende dannebrogsvinduer lukker smukt dagslyset ind i rummet, mens trægulvets lange, rolige linjer strækker sig videre ind i stuen.

Stuens endevæg udgøres af et dejligt vinduesparti med sprosser, som giver et fint vue til de grønne omgivelser. Fra stuen er der adgang til en hyggelig havestue, hvor der også er foretaget flere forbedringer - blandt andet er nogle brædder udskiftet, ligesom der er malet.

Badeværelset har gulvvarme og er moderniseret med en væg i glasbyggesten, som flot harmonerer med det grebsfrie møbel og den sorte bordplade. I stueplan findes yderligere to gode værelser.

Kælderen har egen indgang, og den er endvidere beriget med vinduer over niveau. Her er gulvvarme i de fleste rum, ligesom kælderen er istandsat med blandt andet et badeværelse, hvor der er lavet udtræk til et spabad. Derudover ses flere spændende løsninger i kælderens indretning såsom walk-in-closet og hjemmebiograf. I kælderen findes også et bryggers samt et ekstra disponibelt rum.

I haven er der anlagt tre terrasser, som giver god mulighed for at sidde i solen. Bagerst i haven er flere træer fældet og jorden planeret, således at der kan anlægges endnu en terrasse, hvor aftensolen kan nydes. Fortrappen og hegnet i haven er som en del af renoveringen fornyet.

Den centrale beliggenhed betyder at både skole, daginstitution samt indkøbsmuligheder ligger i gåafstand.

Virkelig skøn bolig, som absolut bør ses – book en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger