Kontantpris

Tjek boliglån

1.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.875,-
Boligareal
130m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000076

Griegsvej 25, 7400 Herning

Velindrettet villa til familien i Lind

Hvis det er et velindrettet og indflytningsklart hjem med en ugeneret have og en rolig beliggenhed I søger, så kig forbi etplansvillaen på Griegsvej 25 i Lind.

Læs mere om Griegsvej 25
Mægler Troels Peters. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Griegsvej 25

Her får I glæde af tre reelle soverum samt et disponibelt rum i boligstandard, og dertil er der lavet flere fornemme moderniseringer.

Det mørke tag fra 2009 står i flot kontrast til den solgule facade, og også indenfor kan I forvente et pænt og velovervejet udtryk. Begge badeværelser er for eksempel også opdateret - det ene i 2014, og de har begge gulvvarme samt bruseniche. Det oplagte forældresoveværelse har walk-in-closet og direkte indgang til det største badeværelse, mens de to resterende værelser snildt deles om det andet. I modsatte ende af boligen ligger det gode, disponible rum samt bryggerset, der forbinder carport, redskabsskur og værksted og sikrer en tørskoet indgang året rundt.

Køkkenet er nydeligt udført med lyst interiør og en pæn bordplade. Her er diverse hårde hvidevarer samt godt med plads til en spisekrog. Endelig er der blot stuen tilbage, som har en naturlig opdeling til middagsbordet og sofaafdelingen. Spiseafsnittet kan eventuelt afskærmes, såfremt I ønsker et kontor eller et ekstra værelse, men som det står nu har I god plads til at brede jer på.

Fra stuen er der udgang til den dejlige, overdækkede terrasse. Det rummelige fliseparti fordeler sig langs hele husets sydside og har derfor rigeligt med sol dagen igennem. Terrassen får selskab af en enkel og ugeneret græsplæne, der omkranses af hæk.

I forhold til beliggenheden er der gode stisystemer nærved, som leder direkte mod skole, som let nås på gåben. Også indkøbsmuligheder er i bekvem rækkevidde, og så omgives den lukkede vej af grønne områder med legepladser.

Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: