Kontantpris

Tjek boliglån

2.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.218,-
Boligareal
156m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 45-X0000071

Egebakken 3, 7400 Herning

Velholdt villa fra 2002 med skøn udsigt

Etplansvillaen fra 2002 breder sig over 156 funktionelle kvadratmeter med en rolig beliggenhed på en lukket stikvej med en skøn udsigt.

Læs mere om Egebakken 3

Mere om Egebakken 3

Indretningen må siges at være optimal i forhold til familien, som får separat forældre- og børneafdeling, der giver jer fire soveværelser i alt.

Ejendommen fremtræder yderst moderne, og I vil først og fremmest lægge mærke til de flotte kvalitetsdetaljer, hvilke tydeligt kommer til udtryk i mahognivinduerne og tagets solceller, som er på den ”gamle”-ordning, hvilket betyder, at husets ejer har en minimal udgift til el. Tilmed følger der en dobbeltcarport/hobbyrum på i alt 36 kvadratmeter.

Indenfor kan I se frem til en lignende kvalitet. I køkkenet er der granitbordplade og hvide elementer fra HTH, som prydes af såvel en pyrolyseovn som en induktionskogeplade. Dette er også et godt tidspunkt at nævne, at der er gulvvarme overalt i hjemmet. Det veludførte køkken-alrum har ydermere et fornemt lysindfald gennem køkkenets karnap og terrassedøren.

I åben forbindelse fra køkken-alrummet findes den forsænkede stue med parketgulv. De hvide vægge står i fin sammenhæng med vinduernes mørke mahogni, der skaber et moderne udtryk. Her arrangerer I jer let med sofaer og lænestole, og som bonus har stuen endnu en karnap og udgang til haven.

De to soveafsnit huser hvert deres badeværelse, og heraf har det oplagte forældresoveværelse ovenikøbet et walk-through-closet. Afslutningsvis følger der også et praktisk bryggers med direkte indgang fra carporten.

Haven er nemt anlagt, og dertil følger to fremragende terrasser, hvoraf denne ene delvist overdækkes af udhænget - det er især herfra, at I får glæde af den smukke naturudsigt. Den anden er fritliggende i bunden af den ugenerede have.

Fra adressen har I let adgang til natur og skov, og Herning Centrum er bare fire kilometer væk.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger