Villa, Sagsnr. 37-017011

Søgårdsvej 32, 4160 Herlufmagle

Villa, Sagsnr. 37-017011

Søgårdsvej 32, 4160 Herlufmagle

Kontantpris

495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.029,-
Boligareal
80m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Leder du efter en god mulighed for at flytte i landlige omgivelser? At finde et sted hvor der også er gode muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på dit nye hjem? Så er Søgårdsvej 32 absolut værd at kigge nærmere på.

Læs mere om Søgårdsvej 32
Giv et bud på boligen

LokalBolig Næstved ApS

Ringstedgade 30

4700 Næstved

Telefon: 55 77 75 00
CVR: 3538 9369

Vil du vide mere?

Mere om Søgårdsvej 32

...

Du får adresse i den lille by Gelsted, som ligger et par kilometer syd for Herlufmagle og cirka fire kilometer nord for Næstved. Der er cykelsti i begge retninger, så uanset om du er til tohjulet eller firehjulet transport, er det en mulighed her.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1887, og selv om huset ikke står i oprindelig stand, vælger du nok at give det en kærlig hånd, inden du flytter ind.

Du får en overskuelig bolig på 80 m2 at gøre godt med. Derudover er der et ældre udhus på yderligere 23 m2, og endelig er grunden også af en overkommelig størrelse med sine 820 m2. Du får således den rare fornemmelse af lys og luft fra de landlige omgivelser, men du slipper for at skulle bekymre dig om flere hektar land.

Indretningen er fordelt på halvandet plan. I stueetagen er der en rummelig entré med gode opbevaringsmuligheder, en stue som har trappe til første sal og direkte forbindelse til køkkenet, og endelig er her to værelser og et badeværelse.
På første sal byder huset på yderligere to værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsrum og oplagt at benytte som eksempelvis kontor eller stort garderobeområde.

Haven er anlagt, så den er let at holde. Det vil sige primært med græs og randbeplantning. Også her vil du nok vælge at foretage en opdatering, og igen er fordelen, at du kan etablere dig, præcist som du allerhelst vil.

Bestil en fremvisning, hvis dette lyder som en bolig med de muligheder du leder efter.
Velkommen til Søgårdsvej 32.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med