Villa, Sagsnr. 37-016181

Skelbyvej 39, 4160 Herlufmagle

Villa, Sagsnr. 37-016181

Skelbyvej 39, 4160 Herlufmagle

Kontantpris

1.520.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.465,-
Boligareal
171m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

I den idylliske, lille landsby Skelby kan I nu blive de nye ejere af denne super charmerende, arkitekttegnede villa. Her får familielivet lækre, lyse rammer, og med 214 etagemeter på en 2.

Læs mere om Skelbyvej 39
Giv et bud på boligen

LokalBolig Næstved ApS

Ringstedvej 30

4700 Næstved

Telefon: 55 77 75 00
CVR: 3538 9369

Vil du vide mere?

Mere om Skelbyvej 39

016 kvadratmeter stor grund er der plads til både børn, voksne, hund og hobbyer.

Det er kærlighed ved første blik, når blikket falder på en villa så charmerende som dette dejlige eksemplar fra 1934. Boligen er løbende blevet opdateret og har i 2010 fået en større renovering, hvor der bl.a. er indsat nye vinduer, døre, pille fyr og køkken. Et par år efter har også badeværelset fået en tur, dette er fra 2013. Til sidst kan det nævnes at også elinstallationerne er af nyere dato.

Huset har en klassisk sjæl kombineret med moderne komfort. Dette kan I især mærke i stueplanets store opholdsafsnit med to stuer i åben forbindelse. En smuk stuk pryder loftet i den ene stue, og i den anden skaber et flot kassetteloft i mørkt træ en hyggelig kontrast til den lyse atmosfære.

Med cremehvide fyldningslåger harmonerer det nydelige køkken perfekt med resten af boligen, og massive trægulve binder det hele sammen i en fornem sløjfe.

Derudover fordeler de 171 boligkvadratmeter sig på fem værelser. Fire af dem ligger på førstesalen, hvor I også finder et lækkert badeværelse. Endelig får I en god håndfuld bonuskvadratmeter i kælderen, og begge husstandens biler kan parkeres i den dobbelte garage, hvorfra der er direkte adgang til boligen.

Haven er skønt opvokset, og her er basis for mange minder sommer såvel som vinter: Børnene der bygger snemænd og klatrer i de høje træer, varme sommerdage på en af terrasserne og lune aftener omkring bålstedet.

Mangler I mel til snobrødet, kan det hurtigt handles hos den lokale købmand, og ellers har I blot fem minutters kørsel til Herlufmagle og Glumsø, hvor der findes indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, daginstitutioner og skoler. Der er ligeledes kun 15 minutters kørsel til motorvejen.

Velkommen til Skelbyvej 39.

Se alle 31 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med