Kontantpris

Tjek boliglån

3.175.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.710,-
Boligareal
164m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018251

Eskemosevej 1, 4681 Herfølge

Indbydende villa med lækre kvalitetsmaterialer

Denne moderniserede villa i Svansbjerg er en ideel mulighed for børnefamilien, der overtager et lyst og indbydende hjem. Alt fremtræder absolut indflytningsklart, så I skal ikke bekymre jer om andet, end at få pakket flyttekasserne ud og falde på...

Læs mere om Eskemosevej 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Mere om Eskemosevej 1

...

plads i de kvalitetsrige rammer. Til jeres skønne hus hører en ligeså dejlig, sydvendt have.

Her er rum til børnelatter og grønne fingre, da I let arrangerer jer med alt fra gyngestativer og rutsjebaner til højbede og frugttræer. På denne måde bliver I også let selvsupplerende med alverdens frugt og grønt, når gæsterne ankommer til diverse grillarrangementer i sommersolens stråler. Den rummelige fliseterrasse er afskærmet, og her kan I nyde varmen, mens duften fra grillen danser med fuglefløjtene i den friske luft. Tilknyttet matriklen er også en garage.

Den hvide facade fremtræder på absolut fornemste vis, og den akkompagneres af de hvide vinduesrammer og døre i det enestående kernetræ, der foruden at se flot ud er utroligt vedligeholdelsesdygtigt. Som kronen på værket ligger det mørke skiffertag, der skaber en perfekt finish til helhedsudtrykket. Du træder ind gennem hoveddøren, hvor det prægtige granitgulv spreder sig i entréen.

Her kan du stille støvlerne efter en dag i skoven med de mindste, og straks mærke gulvvarmen, som endvidere følger dig igennem hele huset.

Der er lovet pandekager, så du passerer bryggerset med vaskefaciliteter, gæstetoilettet og værelset for at nå det eksklusive køkken-alrum, som har en kogeø i rustfrit stål. Det grebsfri interiør, kombineret med spotlysene og det åbne rum, skaber et moderne og særdeles funktionelt miljø - perfekt til hverdagslivet og middagsaftalerne. Børnene dækker hurtigt spisebordet og sætter sig forventningsfuldt. Når maverne er mætte kan du rykke mod den hyggelige stue, mens børnene går for sig selv på værelserne, som gemmer sig på førstesalen. Under skråvæggene finder I to værelser, hvoraf det ene snildt opdeles, såfremt I ønsker det. Dertil kommer en møblérbar repos, og på badeværelset kan I slå dørene op til en fransk altan og betragte udsynet over kvarteret, hvorfor hver dag får en fantastisk begyndelse.

I kommer til at bo mellem Herfølge og Køge, samtidigt med at I omgives af en masse natur og gode gåruter. Skole, indkøbsmuligheder og daginstitution ligger alle i Hastrup, mens bussen holder knap 200 meter fra hoveddøren.

Velkommen til Eskemosevej 1.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: