Kontantpris

Tjek boliglån

1.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.366,-
Boligareal
123m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000116

Vestergade 76, 3200 Helsinge

Flot murermestervilla midt i Helsinge

I kan nu overtage nøglerne til denne velholdte murermestervilla, som ligger centralt i Helsinge, der brander sig som Danmarks bedste børneby. Med sådan en beliggenhed og hele fem værelser, er dette et godt valg til den moderne familie.

Læs mere om Vestergade 76
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Vestergade 76

Huset præsenterer sig flot med det klassiske, halvvalmede tag, hvide sprossevinduer samt muret gesims, og denne charme fortsætter afgjort inden døre.

Allerede i entréen ser man den typiske murermestervillaatmosfære med plankegulve og højt til de pudsede lofter. Fra entréen kommer I ind i køkkenet, der har hvide overflader og elementer med stålfronter. Stuen er en hyggelig vinkelstue, hvilket giver anledning til at indrette sig med både tv-hjørne og spiseafdeling, mens sprossevinduerne bidrager til den dejlige stemning.

I stueplan gemmer sig endvidere tre særdeles gode disponible rum. Disse har et disponibelt rum imellem sig, der med fordel kan indrettes som påklædningsværelse, og det ene af værelserne har egen havedør. I denne afdeling ligger også badeværelset, der fremstår pænt med en glasafskærmet bruseniche. På 1. sal kan I glæde jer over to værelser og et lyst gæstetoilet. Her er mulighed for at lave et tredje værelse.

Ude er der et skønt gårdmiljø med en fliseterrasse, hvor man kan finde læ i vinkelhusets krog - her kan sommerens grillaftener nydes til fulde. Der er kælet for detaljerne med en kombination af naturrig beplantning og småsten. Samtidig får I fornøjelsen af en legevenlig græsplæne.

Den børnevenlige adresse byder på gåafstand til både Nordstjerneskolen, daginstitution Troldehøjen, idrætsfaciliteter samt handlemuligheder. Når I skal videre omkring, kan I cykle til Helsinge Station, mens weekenderne kan tilbringes i nærliggende Højbjerg hegn.

Kom og se jeres mulige nye hjem – kontakt LokalBolig for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: