Solgt på 64 dage
Boligareal
200m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000325

Vestergade 66, 3200 Helsinge

Sjælfuld, moderniseret villa midt i Helsinge C

På Vestergade 66, i hjertet af herlige Helsinge, møder I denne rummelige villa med udsigt over et naturskønt område med en lille sø, hvis 200 m² fordeler sig over lyse opholdsrum og hele fem værelser. Villaen er i 2005 gennemgående renoveret og moderniseret med respekt for den oprindelige byggestil. Resultatet er en bolig, der på alle måder lever op til den moderne families krav til høj komfort, mens charmerende detaljer så som de blotlagte loftsbjælker vidner om husets sjæl og historie.

Mægler Martin Yde. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: m@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Indbydende fællesrum

Husets hjerte er køkken-alrummet med åben etageforbindelse til førstesalen. Køkkenet fremstår med en stilren elegance, og måltiderne serveres let i spisesektionen, hvorfra der er udgang til haven. Tilstødende ligger den rummelige stue, som modtager et markant lysindfald fra de loftshøje vinduespartier. Den åbne rumforbindelse skaber en let og indbydende atmosfære, som underbygges af den generøse loftshøjde.

God indretning og mange muligheder

Villaens fem værelser giver plads til den store familie og mulighed for at indrette med hobbyrum, atelier, arbejdsværelse eller noget helt fjerde. Den veldisponerede planløsning byder endvidere på et eksklusivt badeværelse og et bryggers til håndtering af familiens vasketøj.

Udsøgte udeområder

Ude venter jer en fantastisk have med hyggelige oaser og solkroge. Mens plænen indbyder til mange timers leg, giver den betragtelige, hævede fliseterrasse optimale rammer om sommerens sammenkomster. Ikke mindst giver altanen en uspoleret udsigt over det naturskønne område. Fra haven træder I direkte ud til et idyllisk, grønt område, der frister med afslappende gåture rundt om søen.

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 36
Billede nummer 2
Billede nummer 12
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 38
Billede nummer 4
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29

Interaktiv tur

Plantegninger

Stueplan

Området

Vestergade 66, 3200 Helsinge

Nær by, skov og strand

I bosætter jer yderst centralt med bekvem afstand til hverdagens gøremål, så familiens dagligdag kommer til at glide let. Således finder I busforbindelse, skole, pasningstilbud og idrætshal inden for en radius af blot 800 meter fra adressen, mens turen til Helsinge centrums spændende butikker og Helsinge Station tilbagelægges på få minutter på cykel. I weekenderne er Høbjerg Hegn et oplagt udflugtsmål, mens de dejlige badestrande ved Tisvildeleje og Rågeleje bliver jeres foretrukne destination i sommerhalvåret.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: