Kontantpris

Tjek boliglån

1.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.573,-
Boligareal
96m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000105

Vandværksvej 7, 3200 Helsinge

Murermestervilla på lukket vej centralt i Helsinge

Med en høj beliggenhed på en lille, lukket vej centralt i Helsinge bliver I mødt af denne murermestervilla fra 1937. Her kan I se frem til en adresse midt i byen, i nærheden af hverdagens fornødenheder - og med to værelser og gode opholdsrum er...

Læs mere om Vandværksvej 7
Mægler Michael Rasmussen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Vandværksvej 7

dette et ideelt hjem for parret eller den lille familie. Ejendommen præsenterer sig med hvide sprossevinduer samt et tegltag, og der er indlagt fjernvarme. Indenfor breder 160 etagemeter sig fra kælder til førstesal, og husets helt store force er stueplanets rummelige opholdsmiljøer, hvor stuen glider sammen med vinkelkøkkenet gennem en døråbning. Køkkenet fremstår i god stand, og herude er der plads til en mindre spisekrog til de nemme hverdagsmåltider. Stuen kan indrettes med et større spisebord samt et blødt sofahjørne, og i de kolde måneder giver brændeovnen en dejlig lune og en hyggelig atmosfære. Om sommeren kan I derimod åbne stuens dobbeltdør på vid gab ud mod haven og forbinde inde og ude. En entré og et gæstetoilet afrunder stueplan, inden I bevæger jer op på førstesal, hvor en repos giver adgang til to fine værelser. Afslutningsvis kan I udforske kælderen, som med fire disponible rum og et badeværelse giver gode bonuskvadratmeter. I det ene rum er der vaskefaciliteter og udgang til grunden, og i det tilstødende rum er der endnu en brændeovn. Udenfor finder I en fin have med en hævet træterrasse, og fra adressen når I nemt indkøb, institutioner og skoler og Helsinge Station indenfor 500 meter. Kan I se jeres dagligdag trives i disse rammer? Så ring for en fremvisning allerede i dag.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: