Kontantpris

Tjek boliglån

1.850.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.726,-
Boligareal
191m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-0000043

Storskoven 4, 3200 Helsinge

Stor villa med parklignende have i attraktive Annisse

Blot fire kilometer fra Helsinge finder I denne store etplansvilla på 274 m² bruttoetagemeter med en skøn stor grund på 1.812 m².

Læs mere om Storskoven 4
Mægler Martin Yde. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Storskoven 4

Fra Storskoven 4 er der ligeledes kort afstand til Bjørnehøjskolen og til de naturskønne områder omkring Arresø – Danmarks største sø.

Den flotte natur og de gode badestrande i Tisvilde og Vejby kan ligeledes nås i løbet af et kvarters kørsel fra adressen. Lokalområdet byder på en tæt placering til både daginstitution og indkøbsmuligheder, og når I har brug for et større udbud af butikker, kulturliv og gastronomi tager turen til København blot 35 minutter i bil eller Hillerød med blot 12 minutter i bil.

Ejendommen er opført i 1965 og ligger på en grund med hele 1.812 m² have, som omkranser huset og byder på en smuk, parklignende anlægning med mange hyggelige kroge og en lille dam. Boligen er løbende vedligeholdt, men her er også god mulighed for at modernisere og sætte sit eget præg.

I bydes velkommen i en mindre fordelingsentré, hvorfra I ledes direkte ind i køkkenet. Køkkenet er udført med hvide og grå fyldningslåger, som giver rummet et lyst og indbydende udtryk.

Tilstødende køkkenet ligger de to store stuer en suite. Den første stue fungerer snildt som spisestue med brændeovn og udgang til terrassen, mens den bagerste stue udgør en ideel opholdstue. Her er loftet ført til kip, og de enorme vinduespartier lukker kaskader af lys ind i rummet.

Nordfløjen byder på hele fire værelser, hvoraf to forbindes af dobbeltdøre. To af værelserne har ligeledes indbyggede skabe, og fra flere af værelserne er der tilmed udgang ud til havens mange terrassekroge.

I finder også to lyse badeværelser, som begge er udført med bruseniche samt hvide og cremefarvede elementer.

Afslutningsvist gemmer kælderen på endnu et badeværelse og et stort disponibelt rum.

Alt i alt en rummelig villa med hele 232 m² boligkvadratmeter samt 42 m² kælder, som I kan sætte jeres helt eget præg på. Book en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: