Kontantpris

Tjek boliglån

2.990.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.850,-
Boligareal
207m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-CL0132

Stenbjerg 14, 3200 Helsinge

Indflytningsklar villa på lukket vej i Helsinge

For enden af en rolig og lukket vej i Helsinge finder I denne flotte pudsede murstensvilla i to plan, som venter på sine næste ejere.

Læs mere om Stenbjerg 14
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Stenbjerg 14

Ejendommen er opført i gedigne materialer og fremstår helt indflytningsklar, og så er der tilmed solceller, som holder varmeudgiften nede. Når bilen er parkeret under carporten, kan I rigtig nyde synet af det hvidpudsede hus med pænt, sort tegltag.

Indenfor har I fornøjelsen af et stort og imponerende opholdsmiljø, som består af en stue og et køkken i åben forbindelse. Stueområdet med en knitrende brændeovn præsenterer sig særdeles indbydende, og så er her tilmed nem udgang til udendørsarealet takket være de to terrassedøre. Grundet stuens størrelse får I let indrettet jer med både en behagelig sofakrog og en hyggelig spiseafdeling med plads til gæster. Det U-formede køkken fremstår ligeledes velholdt og tidløst med hvide fronter. Der er både en træ- og granitbordplade, hvoraf sidstnævnte omkranser induktionskogezonen.
Stueplanet, som desuden indeholder delvis gulvvarme, indeholder videre to skønne soveværelser, et nydeligt badeværelse samt et praktisk bryggers med egen indgang. Ovenpå gemmer der sig en pragtfuld førstesal med massive trægulve. Den charmerende repos fører jer videre til et disponibelt rum og yderligere to rummelige værelser, hvoraf det ene har indgang til et disponibelt rum og eget badeværelse med gulvvarme.

Udenfor fuldendes ejendommen af en solrig og lukket have. Trods den kuperede grund med en flot beplantning er haven nem at holde, og i sommerhalvåret kan I meget bekvemt slappe af på den overdækkede terrasse med glastag.

Fra adressen får I kort cykelafstand til indkøbsmuligheder, pasningstilbud og Nordstjerneskolen, mens I på tilsvarende vis møder Helsingehallerne, Gribskov Svømmehal og Helsinge Station inden for to kilometer.

Lyder denne spændende bolig som noget for jer? Ring i dag for en fremvisning af Stenbjerg 14.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: