Kontantpris

Tjek boliglån

1.970.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.436,-
Boligareal
121m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000145

Rishøjvej 17, 3200 Helsinge

Charmerende villa med skøn have i Annisse Nord

I naturskønne Annisse Nord ligger denne charmerende og meget velholdte etplansvilla med en skøn have. Jeres nye hjem er placeret i flotte omgivelser og med meget kort afstand til Bjørnehøjskolen, daginstitution og busforbindelser, der fører...

Læs mere om Rishøjvej 17
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Rishøjvej 17

direkte til enten Helsinge eller Hillerød. I får nøglerne til en gul murstensejendom med et nyere rødt tegltag. Indenfor udfolder sig et hyggeligt hjem med en overskuelig planløsning på 121 m2, der egner sig perfekt til seniorerne eller en børnefamilie. Med det samme I træder over dørtærsklen til entréen, fornemmer I, hvordan alt er passet utroligt godt på og præsenterer sig både lyst og indbydende. Fordelingsgangen leder til tre regulære værelser og bryggerset med rum til vaskefaciliteterne. I finder også det elegante, renoverede badeværelse med hvidt interiør og flotte fliser, der breder sig fra gulvet og op i bruseafsnittet. Resten af boligen dedikeres til det åbne opholdsmiljø med et smukt, flettet gulv, der strækker sig gennem køkkenet og videre til den rummelige stue. Det klassiske køkken gemmer på et væld af opbevaringsløsninger og rigelig med bordplads til kokkens kreative påfund. I stuen skabes et massivt lysindfald takket være de høje og brede vinduespartier, der kan åbnes direkte ud til haven. Herinde kan I arrangere jer med et langt spisebord til hverdag og fest samt bløde møbler til afslapning nær brændeovnen. Den fantastiske have er nærmest et kapitel for sig og i sandhed jeres grønne oase. Her tilbringes sommeren i havemøblerne på fliseterrassen omgivet af blomsterkrukker, mens resten af den store have er beriget med gamle træer, grønne buske og en stor græsplæne med plads til leg. Book en fremvisning og mærk husets atmosfære for jer selv!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: