Villa, Sagsnr. 06-005418

Nordgrundvej 29, 3200 Helsinge

Villa, Sagsnr. 06-005418

Nordgrundvej 29, 3200 Helsinge

Kontantpris

2.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.047,-
Boligareal
144m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Indflytningsklar villa med skøn udsigt..!

Denne velholdte villa i Ramløse er et oplagt køb for den aktive familie, der ønsker at bo i naturrige omgivelser og samtidig have bekvem afstand til hovedstaden.

Læs mere om Nordgrundvej 29
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Vestergade 15

3200 Helsinge

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Vil du vide mere?

Mere om Nordgrundvej 29

Huset er på 144 velindrettede kvadratmeter, og en tilhørende garage med anneks på hele 65 m² - helt perfekt til overnattende gæster eller som teenagerværelse. Her er der både godt isoleret og varmepumpe.

Sælger har løbende renoveret ejendommen og har bl.a. anlagt en kæmpe træterrasse, hvorfra der er en helt exceptionel udsigt over den skrånende grund og de omkringliggende marker..! Samtidig ligger man her dejlig ugenert uden indkig fra naboer.

Inden døre finder I blandt andet tre værelser, badeværelse med bruseniche og rummeligt køkken i åben forbindelse med spisestuen. Her findes en dejlig brændeovn, der sørger for en hyggelig atmosfære, når mørket falder på, og dagen igennem sikrer brede vinduespartier et skønt lysindfald i rummet.

Vinduerne i den skønne opholdsstue vender ud mod haven, så de grønne omgivelser trækkes helt ind i boligen, og en glasdør fører direkte ud til en stor træterrasse. På træterrassen får I ekstra lys, luft og ikke mindst en fantastisk udsigt..!

Ejendommen ligger på en lukket vej i kort cykelafstand fra byens gode skole, den lokale sportshal samt indkøb i Netto. Ydermere bor I tæt på pragtfulde naturområder, og både Arresø og Ramløse lystbådehavn kan nås i kort gåafstand. De skønne badestrande ved Tisvildeleje og Vejby kan nås på cirka 10 minutter i bil, og samtidig har I kun 45 minutters kørsel til København.

Søger i en villa i flot stand med en helt unik beliggenhed behøver i ikke lede længere..! Bestil en fremvisning allerede i dag op oplev en bolig ud over det sædvanlige..!

Se alle 19 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med