Kontantpris

Tjek boliglån

2.598.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.629,-
Boligareal
188m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000215

Nordgrundvej 16, 3200 Helsinge

Flot familievilla i Ramløse

På en stille villavej i Ramløse møder I denne veldisponerede villa med en hyggelig have. Boligen er tilpasset den moderne families behov med en forældreafdeling, og beliggenheden er børnevenlig med trygge stisystemer til skolen – velkommen til...

Læs mere om Nordgrundvej 16
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nordgrundvej 16

Nordgrundvej 16.

Murstensvillaen fra 1985 præsenterer sig flot udefra, hvor træværket er malet i 2019, mens man også har lagt en ny indkørsel, der er ført rundt til terrassen samme år. Indenfor venter jer 188 kvadratmeter, hvor alle fuger langs vinduer og døre er skiftet i 2019, og i 2014 er der indsat en ny el-tavle. I kan se frem til et lyst og indbydende hjem med et naturfarvet HTH-køkken, som ligger i åben forbindelse med alrummet, hvorfra I også kan tilgå en overdækket terrasse. I får også en skøn stue med en stemningsskabende brændeovn, og plads til både et sofahjørne samt et spisebord.

Mod øst ligger tre reelle værelser, som tilsammen udgør en oplagt børneafdeling, da der i samme del af boligen også findes et badeværelse med badekar. I den modsatte ende gemmer der sig et forældresoveværelse med direkte adgang til eget brusebadeværelse – i øvrigt er der gulvvarme i begge badeværelser. Hjemmet afrundes med et praktisk bryggers, og I kan opsætte vaskefaciliteter.

Haven præsenterer sig med en solrig terrasse omkranset af et charmerende hegn, og derudover har I en overdækket terrasse på den anden side af boligen. Resten af haven er anlagt som en græsplæne med enkelte grønne beplantninger.

I kommer til at bo i et naturskønt område tæt ved Arresø og Tibirke Bakker, mens I har daginstitution og indkøbsmuligheder indenfor en radius af blot to kilometer, og så har I skolen og Ramløse Hallen i nærområdet. I kan også nå Hillerød på omkring 20 minutter i bil.

Kontakt os for en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: