Kontantpris

Tjek boliglån

2.045.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.083,-
Boligareal
155m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information
Næste Åbent Hus er om 4 dage
27. okt 2019 fra 13.00-13.20

Villa, Sagsnr. 06-X0000102

Nordgrundvej 13, 3200 Helsinge

Velindrettet familievilla i Ramløse

Højt beliggende i naturskønne omgivelser, ligger denne lyse og indbydende etplansvilla med plads til den store familie. Boligen fra 1967 indeholder en særdeles velindrettet planløsning, der breder sig over 155 m2, og udenfor venter der jer en...

Læs mere om Nordgrundvej 13
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nordgrundvej 13

stor, skøn have med plads til sommerens forskellige oplevelser. Prikken over i’et er beliggenheden nær Danmarks største sø, nemlig Arresø.

Indenfor kan I se frem til et køkken i åben forbindelse til en vinkelstue, der er oplagt at indrette med et middagsbord. Det tosidede køkken præsenterer sig velholdt med hvide fronter og fine skabsløsninger, mens glaspartierne i den rummelige stue gavmildt trækker dagslyset ind. Herefter kan I træde ind i en stemningsfuld dagligstue, hvor der ligeledes hersker en utrolig behaglig atmosfære. Tre ud af de i alt fire soveværelser ligger samlet og danner en perfekt børneafdeling med et gæstetoilet til deling – det sidste værelse med skabsvæg og udgang til haven findes for sig selv i den anden ende af huset. Afslutningsvis kan I glæde jer til et kæmpe, flisebelagt bryggers, der leder jer videre til et flot badeværelse

Udenfor får I fornøjelsen af den dejlige have, som blandt andet sørger for et større terrasseområde, hvor I rigtig kan nyde sommersæsonen, mens de mindste slår sig løs på græsplænen. Sælger har også kun brugt 1.199 l olie det seneste år.

I kommer til at bo i et naturskønt område tæt på Arresø, som omgiver Ramløse og byder på rigtig mange aktiviteter på søen via den lokale lystbådehavn med havkajak, sejllads og mere til. Her kommer du helt tæt på naturen og med Ramløses rige foreningsliv og det fællesskab man kan være med i så vil man falde hurtigt til.

Endvidere er der heller ikke langt til Tisvilde Hegn, hvorfor udelivet får herlige betingelser her på Nordgrundvej 13. Fra adressen når I let gode busforbindelser, Netto, pasningstilbud og flere skoler – herunder Ramløse Skole, og så tager turen til Hillerød og København blot henholdsvis 15 og 45 minutter.

Book en fremvisning og vi viser dig også gerne alle Ramløses herligheder.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: