Kontantpris

1.898.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.155,-
Boligareal
130m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-KF0116

Nøddestien 5, 3200 Helsinge

Familievenlig etplansvilla midt i Helsinge by..!

Nu kan I blive de næste ejere af denne hyggelige villa på 130 m2 på Nøddestien 5 midt i Helsinge by. Foruden en attraktiv placering tæt på både daginstitution, skole og adskillige indkøbsmuligheder kan I se frem til en stor, lukket og ugeneret...

Læs mere om Nøddestien 5

Mere om Nøddestien 5

...

have med plads til leg.

Boligens trumf er den fantastiske, todelte stue, der indbyder til hygge, og i det bagerste afsnit er der en hyggelig brændeovn, I kan varme jer ved. Fra stuen kan I gå direkte ind i et ældre, åbent køkken, der fremstår i god stand. Herfra er der adgang til et pænt soveværelse med et depot. I den anden ende af hjemmet ligger der yderligere to gode værelser, der er lige til at indrette. Midt mellem de to værelser er der et nydeligt badeværelse med en separat bruseniche. Endelig får I også glæde af et bryggers med plads til vaskefaciliteter og snavsede fodboldstøvler.

Haven udenfor præsenterer sig behagelig med mange træer og blomsterbede, og I kan se frem til en særdeles dejlig, sydvendt træterrasse, hvor I nemt kan etablere en ekstra spiseafdeling med en grill. Derudover er der rigelig plads til alskens faciliteter i form af en hængekøje, en trampolin og et gyngestativ.

Der er kun få minutters gang til Helsinge Station, hvorfra I kan hoppe på flere busser eller tage Gribskovbanen mod Hillerød og Tisvildeleje. Byen byder desuden på en svømmehal, et bibliotek og et idrætsanlæg, hvorfor der er masser at tage sig til for hele familien.

Skal hjemmet på Nøddestien 5 være jeres, så ring til os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger