Kontantpris

2.575.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.956,-
Boligareal
180m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-CL0095

Kildevej 32, 3200 Helsinge

Flot istandsat villa med stemningsfuld have

I udkanten af Helsinge udbydes nu denne familievilla til salg. Eftersom der inden for de sidste fem år er sket større istandsættelser, kan store som små se frem til 180 indflytningsklare kvadratmeter.

Læs mere om Kildevej 32

Mere om Kildevej 32

Eksempelvis er der så sent som i 2017 lavet en balkon, hvorfra der er udsigt over den stemningsfulde bær- og frugthave, de omkringliggende marker samt Høbjerg Hegn. Faktisk er der bare to minutters gang til skoven, hvor der blandt andet er en naturlegeplads. Beliggenheden er dermed i top for friluftsentusiaster i alle aldre samtidig med, at I har hverdagens bekvemmeligheder lige ved hånden. Det tager nemlig ikke lang tid at cykle ind til Helsinges supermarkeder, daginstitutioner samt skoler. Gennem årene er villaen nænsomt vedligeholdt ude som inde. En tidligere ejer lavede førstesalen i år 2000, ligesom betontegltaget er fra samme tid. I 2017 fik huset et helt nyt udtryk, da facaden skiftede farve fra gul til lysegrå. Indendørs opvarmes boligen af et nyt pillefyr fra foråret 2018 og en brændeovn, mens der er gulvvarme overalt i stueplan med undtagelse af to soveværelser.

I stueplan er der derudover et bryggers, en entré, et badeværelse, en stue samt et stort køkken-alrum. Madlavningsforholdene er rigtig gode i køkkenet, som har alt lige fra en kogeø og masser af skabsplads til en ergonomisk velplaceret ovn. Ved kogeøen er der sågar siddepladser, ligesom I let kan indrette alrummet med et større spisebord. Planløsningen består endvidere af første sal, hvor der er en opholdsstue og et forældresoveværelse, som har direkte adgang til boligens andet badeværelse. Både soveværelset og stuen har nye egeplanker fra 2017, mens der i stuen er et skønt lysindfald fra vinduerne i kvisten, tagvinduet samt glaspartiet ud til balkonen. I haven vokser blå- og hindbær side om side med pære,- kirsebær,- blomme,- samt æbletræer. Drivhuset giver jer også mulighed for at dyrke egen hjemmeavl, ligesom I kan nyde tilværelsen sammen på terrassen ved carporten. Velkommen til Kildevej 32!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger