Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.643,-
Boligareal
190m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000299

Holmevej 34, 3200 Helsinge

Stor velholdt og energivenlig villa med 5 værelser

I det attraktive Annisse Nord kan I overtage denne højtliggende villa på 190 kvadratmeter, som løbende er istandsat og samtidig er energivenlig med nyere luft-til-vand-pumpe og ekstra isolering på loftet. Planløsningen tilgodeser familielivet med hele fem værelser, og ude kan I se frem til en hyggelig have med terrasse på bagsiden af huset. Skøn beliggenhed for enden af lille blind stikvej med kun 400 m af stisystemer til god skole.

Mægler Martin Yde. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Fantastiske indretningsmuligheder

Drømmer I om plads til familien, er dette hus ideelt. Her får I nemlig fem indretningsvenlige værelser, hvor børn såvel som voksne let kan finde sig til rette. Dertil kommer to badeværelser med henholdsvis bruseniche og badekar.

Gode opholdsmiljøer

Familien mødes på tværs af dagligdagsrutinerne til madlavning i køkkenet, lektielæsning ved alrummets spisebord samt aftenafslapning i stuens komfortable møbler foran brændeovnen. Alle steder hersker en behagelig og indbydende atmosfære, ikke mindst takket være det skønne lysindfald.

Film

Interaktiv tur

Området

Holmevej 34, 3200 Helsinge

Dejlig beliggenhed

I bosætter jer på en blind stikvej med adgang til et lukket stisystem, som fører jer til en fantastisk skole med et flot renommé, som blot ligger tre minutter væk på cykel. Derudover har I gåafstand til daginstitution, idrætshal og offentlig transport, mens indkøb nås efter en kort køretur i bilen. Dette gælder ligeledes for svømmehallen og Arresøs skønne omgivelser.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: