Kontantpris

Tjek boliglån

2.025.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.011,-
Boligareal
144m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-KF0118

Gurrehaven 4, 3200 Helsinge

Velindrettet villa med attraktiv beliggenhed

Velkommen til Gurrehaven 4, Helsinge. Her finder I en super velindrettet villa på 168 etagemeter - og hele boligen er endda i flot stand og fuldt ud indflytningsklart. Her er bla. et helt nyt køkken fra 2017.

Læs mere om Gurrehaven 4
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Gurrehaven 4

Boligen, som er fra 1968, ligger herligt omgivet af en skøn og åben forhave.

I træder ind i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en smart planløsning. Fra entréen kan I tilgå et praktisk bryggers samt et badeværelse med brus, og fortsætter I længere ind i hjemmet, vil I opdage en god værelsesafdeling. Her kan I se frem til fire reelle værelser, heraf et med skabsvæg, og alle deles de om endnu et badeværelse.

Kernen i huset udgøres af de indbydende opholdsrum, der har flotte og gennemgående gulve samt en lys og moderne atmosfære. I køkken-alrummet kan I muntre jer med madlavningen i det velindrettede køkken, mens børnene laver lektier ved spisebordet. Efter aftensmad fortsætter I blot ind gennem de franske døre, som leder ind i den rummelige vinkelstue. Herfra er der endvidere udgang til en charmerende udestue, hvor I kan nyde en kop kaffe og et smukt vue til haven.

Udenfor breder en børnevenlig have sig ud med en sydvendt terrasse, masser af fine solkroge samt en græsplæne, der indbyder til leg og blomsterbede.

Fra adressen er der trygge cykelstier til Helsinge centrum, og skolebussen bringer børnene direkte til Bjørnehøjskolen. Det tager heller ikke lang tid at cykle til indkøb, pasningsmuligheder eller sportsfaciliteter med den korte afstand der er til Helsinge.

LokalBolig præsentere en flot og indflytningsklar villa der er nem og lige til at flytte ind i. Håber vi ses så bestil gerne en fremvisning og få en god oplevelse!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: