Kontantpris

Tjek boliglån

1.635.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.745,-
Boligareal
109m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000173

Frederiksborgvej 64, 3200 Helsinge

Billig villa med skøn have nær Høbjerg Hegn

Blot et par minutters cykeltur fra Helsinges stemningsfulde bycentrum finder I denne hyggelige villa, som blandt andet nyder godt af en skøn og frodig have, som vender mod syd. Her får I behagelige, lyse rammer inde som ude.

Læs mere om Frederiksborgvej 64
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Frederiksborgvej 64

Samtidig er der ikke meget mere end fem minutters spadseretur til Høbjerg Hegns rekreative skovområde, som indbyder til lange gå- og løbeture – og måske en tur på mountainbiken.

Der er tale om en pæn, solgul villa fra 1958 med 109 boligkvadratmeter i et enkelt plan. Huset har nyere tag (2013) og delvist nyere vinduer. Dertil kommer to udhuse samt to overdækkede terrasser, hvoraf den ene er lukket næsten hele vejen rundt, så den nærmest vil fungere som udestue.

Boligen er velindrettet med to rummelige værelser, der ikke deler væg med hinanden, og som begge har direkte adgang til den store stue, som har vinduer mod både sydøst og nordøst, som giver et behageligt lysindfald. Her er et dejligt kig til den skønne have, og om sommeren kan I åbne terrassedøren helt op, så inde og ude flyder sammen.

Det største værelse har godt med indbygget skabsplads, og badeværelset er rummeligt med muret bruseniche. Køkkenet er desuden pænt og veludnyttet med god bord- og skabsplads samt direkte adgang til et usædvanligt stort bryggers, som kan indrettes og gøres beboeligt, hvis I eksempelvis mangler et ekstra værelse.

Bryggerset kan også fungere som værksted. Herfra kan I træde videre ud på den overdækkede terrasse, som er lukket i siderne, så I her kan se frem til mange lune stunder både forår og efterår.

Inden for ti minutters gåafstand finder I endvidere flere gode indkøbsmuligheder plus en daginstitution. Der er godt otte minutter på cyklen til både Helsinge Realskole og Nordstjerneskolen.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning på Frederiksborgvej 64!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: