Kontantpris

2.498.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.736,-
Boligareal
113m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000075

Engerødvej 14, 3200 Helsinge

Villa med stor have centralt i Helsinge

Denne villa har mange forcer - og nøgleord som praktisk indretning, tre værelser og en dejlig, stor terrasse skal fremhæves. Det er også værd at nævne den bekvemme beliggenhed nær hverdagens gøremål i Helsinge.

Læs mere om Engerødvej 14

LokalBolig Helsinge ApS

Vestergade 15

3200 Helsinge

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Mere om Engerødvej 14

...

På Engerødvej 14 finder I ejendommen fra 1962, hvis gule murstensfacade komplementeres af et mørkt tag med vedligeholdelsesfrie vindskeder og zinktagrender, der alt sammen er fra 2007 - ligesom fugerne. Tilknyttet matriklen er desuden en dobbeltcarport og et skur.

Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over ét plan, mens kælderen byder på to disponible rum, værksted, bryggers og toilet. I stueetagen bydes I velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en optimal planløsning uden spildplads.

Her kan I se frem til tre regulære værelser med mange anvendelsesmuligheder - hvad enten I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endvidere er der et brusebadeværelse, som er gjort ekstra komfortabelt med el- og fjernvarme.

Husets hjerte er den åbne forbindelse mellem stue og køkken, der skaber en let og indbydende stemning - godt hjulpet på vej af det skønne lysindfald, der harmonerer smukt med asketræsgulvet. Desuden tilføjes her ekstra charme i form af brændeovnen.

Det tosidede Kvik-køkken fremstår med hvide elementer i pæn kontrast til de grånistrede bordplader. Oveni er det veludstyret med god skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt en integreret Siemens-opvaskemaskine.

Men herlighederne stopper ikke her. I får også en hyggelig udestue med gulv-til-loft-vinduer, der ophæver grænsen mellem ude og inde samt giver en ekstra dimension til boligen. Endelig kan I se frem til en dejlig have og en stor, delvist overdækket terrasse, som bliver et naturligt omdrejningspunkt om sommeren.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I skole, daginstitution, centrum, indkøb og Højbjerg Hegn indenfor en radius af én kilometer. Der er også hurtig adgang til bus og togstation, ligesom bilturen til Tisvildeleje kan klares på cirka et kvarter.

Ring for en fremvisning

Området

Lignende boliger