Kontantpris

Tjek boliglån

2.695.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.595,-
Boligareal
175m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000161

Bymosevej 75, 3200 Helsinge

1-plans velholdt villa med nyere tegltag

I ét af de mest eftertragtede kvarterer i Helsinge udbydes nu denne store "Schwanenflûgel" villa på Bymosevej 75. Her får I en rummelige bolig, der breder sig over hele 175 m², som er godt indrettet med en separat værelsesafdeling og en skøn stue...

Læs mere om Bymosevej 75
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Bymosevej 75

med pejs. Samtidig kan I nyde godt af den dejlige beliggenhed med kort afstand til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder – helt perfekt til den travle børnefamilien.

I flytter ind i et roligt område med gode stisystemer og fem minutters gang til gågaden og idrætsfaciliteter, som byder på rig mulighed for fritidsaktiviteter. Trænger I til naturskønne oplevelser, så tager turen til Arresø eller de strandene I Tisvildeleje blot ti minutter i bil.

Ejendommen fremstår i flot og velholdt stand med pænt energimærke. I 2011 blev huset forbedret med nyt tag og ekstra isolering på i alt 300 millimeter. Endvidere blev der i 2005 isat nye lavenergiruder. Den omkransede have er velanlagt med både træer, buske og blomsterbede samt flere gode terrassemiljøer, hvor sommerens sol og varme kan nydes i fulde drag.

I bydes velkommen i en rummelig entré, hvor en indbygget garderobe giver plads til at hænge overtøjet. Herfra ledes I ind i køkkenet, som er pænt og velindrettet med klassisk interiør og en mindre spiseplads. Tilstødende køkkenet ligger spisestuen, hvor middagen kan serveres ved et langt spisebord. Dobbeltdøre åbner herfra ind til den store stue med en stemningsfuld pejs, der sætter prikken over i’et på en hyggelig indretning med komfortable møbler. I hjørnet af stuen er der udgang til havens mange solkroge.

Værelsesafdelingen ligger afsides opholdsrummene og består af tre regulære værelser med indbyggede skabe. Her finder I også de to badeværelser, hvoraf det ene har et lækkert hjørnebadekar. I denne ende af huset gemmer bryggerset sig også og her er både grovkøkken, vaskefaciliteter og egen indgang.

Super beliggende villa der er indflytningsklar. Endda med nyt tegltag og ekstra isolering fra 2011...

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: