Kontantpris

2.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.432,-
Boligareal
140m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-CL0051

Bymosevej 42, 3200 Helsinge

Stor villa med central beliggenhed i Helsinge

Nu byder muligheden sig for den pladskrævende familie med denne 280 etagemeter store villa i Helsinge. Boligen består af tre værelser, en yderst anvendelig kælder og en fortrinlig beliggenhed nær alt fra indkøb til fritidsaktiviteter.

Læs mere om Bymosevej 42

LokalBolig Helsinge ApS

Vestergade 15

3200 Helsinge

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Mere om Bymosevej 42

...

I bliver mødt af den gule murstensfacade mens I kører ned ad rampen og ind i den integrerede garage i kælderen med separat indgang.

I træder ind i et af to disponible rum i kælderen, hvor det største er på hele 50 gode m2. Underetagen består desuden af et bryggers med vaskefaciliteter samt et værelse med indbygget skab der er oplagt til teenageren, som får fornøjelse af eget toilet.

Trappen leder jer op i entréen i stueplan, hvor de resterende tre værelser ligger i en værelsesafdeling om badeværelset med brus. Fra entréen finder I ydermere et gæstetoilet og I kan træde videre ind i vinkelkøkkenet. Her er der masser af arbejdsplads, hvor kokken kan brillere ved gryder og pander, samt rigeligt med skabe til al jeres opbevaring.

I får også rum til en hyggelige spisekrog til morgenkaffen, og når der skal skrælles kartofler, vil I samtidigt kunne nyde udsigten over haven.

Fra køkkenet træder I ind i stuen med plads til et spiseafsnit såvel som en sofaafdeling, hvor I kan afslutte aftnerne foran fjernsynet eller med brætspil. Solen trænger igennem vinduerne mod både syd og vest, og giver derfor et helt fantastisk lysindfald.

Den vestvendte, overdækkede terrasse forlænger boligen i sommerhalvåret og ligger i forbindelse med endnu et terrasseafsnit mod syd til eftermiddagshyggen. Ydermere får I en have med en lækker græsplæne, hvor børnene kan slå sig løs på trampolinen eller med boldspil.

Indkøbsmuligheder, offentlig transport og daginstitutionen Troldehøjen er alle i gåafstand, mens Nordstjerneskolen, Gribskov Gymnasium og diverse fritidsaktiviteter som Toftehallen og Gribskov Svømmehal kan findes fra cykelsadlen.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

Området

Lignende boliger