Kontantpris

Tjek boliglån

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.386,-
Boligareal
214m2
Vær. inkl. stuer
9
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 06-X0000237

Borshøjvej 13, 3200 Helsinge

Stor, renoveret villa på 214 m² i Ramløse

Nu kan I udleve jeres boligdrømme i en flot og eksklusiv, moderniseret villa i Ramløse. Boligen er brutto 246 m² og heraf er 214 m² beboelse med 6 værelser, der står fuldstændig indflytningsklart, da boligen er renoveret i 2019.

Læs mere om Borshøjvej 13
Giv et bud på boligen

LokalBolig Helsinge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Borshøjvej 13

Her er lavet rigtig mange ting hvoraf bla. kan nævnes 2 nye badeværesler, nyt køkken, ny terrassemiljø, nye varmepumper, nymalet inde som ude og meget meget mere. I kommer til at bo med alle hverdagens nødvendigheder tæt på vidunderlige naturområder i nærheden – velkommen til Borshøjvej 13.

Allerede udefra imponerer boligen med den billedeskønne facade og sprossede vinduer, mens der indenfor venter jer et virkelig skønt og lyst hjem, der breder sig over et stueplan med en god underetage. Boligen har generelt et nutidigt udtryk med gennemtænkte og funktionelle detaljer. I får integreret stue og nyt køkken, hvor man har valgt smukke, hvide grebsfrie elementer i det tosidede køkken. Stuen folder sig herfra ud med en stemningsskabende brændeovn, samt en dobbeltdør der fører ud på den hævede terrasse. Etagen byder på fire reelle værelser samt to nye og moderne badeværelser. Det ene udemærker sig med to vaskemiljøer, så hverdagen glider lettere, mens de begge er minimalistisk indrettet med rolige linjer og hvidt interiør. Slutteligt får I et praktisk indrettet bryggers med plads til vaskefaciliteter. I underetagen er der yderligere to rum, og anvendelsesmulighederne synes uendelige.

Haven er lukket og ugeneret med en solrig træterrasse, samt en legevenlig, frodig græsplæne og flere veltrimmede bede. Forhaven er velanlagt med fliser og små træer og fremstår strømlinet og indbydende.

I kommer til et bo for enden af en blind vej i et herligt område med både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder i gåafstand. Derudover kan I glæde jer over at Arresø og Tisvilde Hegn ligger nær hjemmet, og her kan I lufte løbeskoene og nyde den rekreative natur.

Kontakt straks LokalBolig Gribskov på 48760880 for en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: